Σοκ! 54χρoνος ημεδαπός σκότωσε με γροθιές 40χρονο Βρετανό

Ενας 40χρονος Βρετανός βρέθηκε προχθές το μεσημέρι νεκρός από την 42χρονη Νοτιοαφρικανή φίλη του σε ξενοδοχείο στο Σταυρό Ιθάκης, η οποία ενημέρωσε το Κέντρο Υγείας Ιθάκης και το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος την προηγούμενη μέρα (Σάββατο 16/11) είχε διαπληκτιστεί έντονα με τον 54χρονο ημεδαπό εν διαστάσει σύζυγο της 42χρονης, κάτοικος Ιθάκης ο οποίος χτύπησε τον Βρετανό με γορθιές στο κεφάλι και στο σώμα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, προέβησαν προχθές το απόγευμα στη σύλληψη του 54χρονου ημεδαπού και της εν διαστάει συζύγου του, τον πρώτο με την κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης στον Βρετανό και την δεύτερη για μη έγκαιρη ενημέρωση των Αρχών για το περιστατικό του τραματισμού του θύματος.

Σχετικά, από την Αστυνομία, προχθές το βράδι ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου  σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού  στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση  αδικήματα, της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης, σε βάρος 54χρονου ημεδαπού και 42χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (17-11-2019) τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, χθες (16.11.2019)  το μεσημέρι, μετά από  διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη αλλοδαπή, βρήκε νεκρό τον 40χρονο, σήμερα (17.11.2019) το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.