Στην Κεφαλονιά ο γενικός γραμματέας Λιμένων Χρήστος Λαμπρίδης

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται από προχθές ο κ. Χρήστος Λαμπρίδης γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και παρέμεινε μέχρι χθες.

Η επίσκεψη στην Κεφαλονιά είναι ένας ακόμα σταθμός στις περιοδείες του κ. Λαμπρίδη στα λιμάνια της χώρας προκειμένου να έχει προσωπική εικόνα για τα προβλήματα που παρουσιάζει η κάθε περιοχή και το σχέδιο ανάπτυξης τους.

Με την άφιξή του προχθές το βράδι επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τον δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση ενώ τον καλωσόρισαν στο νησί μας και οι εξής: η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο αντιδημαρχος τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αλέξανδρος Μοσχονάς, η λιμενάρχης Παναγιώτα Κολοβού και ο διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιωάννης Βασιλόπουλος.

Χθες στις 10 π.μ. ο κ. Λαμπρίδης είχε σύσκεψη στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου με το Δ.Σ. του Οργανισμού, στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και εκπροσώπους Tοπικών Kοινοτήτων με Λιμάνια.

Ενα από τα θέματα συζήτησης ήταν και η αξιοποίηση του 1.500.000 ευρώ με τα οποία θα επιχορηγήσει το Υπουργείο στο Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς για ανάπτυξη συστημάτων ασφάλειας.