Στο προαύλιο της Βουλής ολοκληρώθηκε η τρελή κούρσα του μεθυσμένου 57χρονου με το λευκό ΙΧ

Ούτε ως σενάριο ταινίας δεν είχε φανταστεί κάποιος το περιστατικό με το ΙΧ που οδηγούσε μεθυσμένος και τελικά έφτασε από τον περιφερειακό του Αιγάλεω να το… παρκάρει στη Βουλή.

Η εικόνα του παλιού Fiat Panda παρατημένου στο προαύλιο του Κοινοβουλίου είναι για γέλια και για κλάματα.

Είναι να απορεί κανείς πώς ένας οδηγός που η μέτρηση του αλκοτέστ έδειξε 1,30 να μην ακινητοποιείται από την ΕΛ.ΑΣ. και να διασχίζει όλη την Αθήνα οδηγώντας, κάτι που τον καθιστούσε δημόσιο κίνδυνο για τους πολίτες, για να καταλήξει να σταματήσει στη Βουλή!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 57χρονος οδηγός βρισκόταν με το ΙΧ στα διόδια της Αττική Οδού στον περιφερειακό του Αιγάλεω προς αεροδρόμιο. Το Fiat Panda ήταν σταματημένο, ωστόσο η παρουσία του εκεί κίνησε την περιέργεια των εργαζομένων στα διόδια, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία. Μόλις έφτασε στο σημείο η ΕΛ.ΑΣ. ο 57χρονος πανικοβλήθηκε, πάτησε γκάζι, έσπασε την μπάρα και τότε ξεκίνησε η καταδίωξη στο λεκανοπέδιο με το γνωστό αποτέλεσμα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 57χρονος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Η εικόνα του παλιού Fiat Panda παρατημένου στο προαύλιο του Κοινοβουλίου είναι για γέλια και για κλάματα

Η εικόνα του παλιού Fiat Panda παρατημένου στο προαύλιο του Κοινοβουλίου είναι για γέλια και για κλάματα