Στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας τα «Βεργώτεια 2020»

Μια σπουδαία είδηση για τον Κεφαλλονίτικο στίβο, ήρθε από το συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (European Athletics Association), που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, στο Ταλίν της Εσθονίας.

Κατόπιν εισήγησης του ΣΕΓΑΣ, οι αγώνες ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2020 προστέθηκαν στο Επίσημο Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ως Διεθνές Μίτινγκ (International Meeting with National Permit), με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 9 Μάϊου 2020.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία που καθιστά τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ τη μοναδική Διεθνή Διοργάνωση στίβου στα Ιόνια Νησιά, βάζει την Κεφαλονιά στον χάρτη του Ευρωπαϊκού Στίβου και δημιουργεί συνθήκες αθλητικής και τουριστικής ανάπτυξης.

Ως διοργανωτές, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο, την Επιτροπή Αγωνιστικού Σχεδιασμού και τον Εθνικό προπονητή του ΣΕΓΑΣ, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και φυσικά τους συνδιοργανωτές, τους χορηγούς και όλους όσους στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια μας, για τη διοργάνωση των αγώνων και την συνολική ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην Κεφαλονιά.

Σας περιμένουμε όλους και όλες το Σάββατο 9 Μαΐου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο Αργοστολίου «Ανδρέας Βεργωτής».

Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας