Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, λέει η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Από την Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Με την ευκαιρία της έλευσης στην Κεφαλονιά της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένας Δούρου, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. / Δημοκρατική Συμπαράταξη εξέδωσε ένα δελτίο τύπου με κόσμια πολιτική κριτική για την αντιδεοντολογική συμπεριφορά της κ. Δούρου, η οποία απέκρυψε ότι η απόφαση για την βοήθεια των 5 εκατ. ευρώ, προς την σεισμόπληκτη Παλλική, είχε εκδοθεί από το προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο και τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό. Μάλιστα, την ευχαριστήσαμε ως οφείλαμε για αυτή την βοήθεια.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θεώρησε ότι έπρεπε να απαντήσει και μάλιστα με ανοίκεια (πολιτικά;) επιχειρήματα.

Αγαπητοί κύριοι του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Μας εγκαλείτε γιατί δεν ψηφίστηκε η σχετική νομοθετική ρύθμιση για την εκταμίευση των χρημάτων μέσα στο 2014 όταν όλοι γνωρίζουν ότι το νομοθετικό έργο στη Βουλή από την άνοιξη και μετά είχε σχεδόν ανασταλεί λόγω των επανειλημμένων εκλογικών αναμετρήσεων. Δημοτικές και περιφερειακές Εκλογές, Ευρωεκλογές, εκλογή για ανάδειξη Προέδρου Δημοκρατίας και στη συνέχεια προκήρυξη Βουλευτικών Εκλογών. Ποιος σας είπε λοιπόν ότι δεν θα ψηφιζόταν η σχετική νομοθετική ρύθμιση; Ή έτσι σας συμφέρει να λέτε στον λαό μας, πιστεύοντας αφελώς ότι θα εισπράξετε πολιτικά οφέλη. Σε κάθε περίπτωση γιατί χρειάσθηκαν στην Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. / ΑΝ.ΕΛ. σχεδόν 3 χρόνια για να ψηφίσει αυτή την νομοθετική ρύθμιση;

Και επειδή μας χαρακτηρίσατε δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας κατά την προσφιλή σας τακτική ότι όποιος δεν σας στηρίζει είναι με την Νέα Δημοκρατία, δικαιούμαστε να σας απαντήσουμε: κοίτα ποιος μιλάει…

Εσείς που ως κυβέρνηση σήμερα κρέμεστε από μια χούφτα ακροδεξιών και εθνικοφρόνων βουλευτών, δημιουργώντας μία Κυβέρνηση εξάμβλωμα, τόσο επιβλαβής για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είστε οι τελευταίοι που θα μας χαρακτηρίσετε ως δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι λυπηρό για τον πολιτικό μας πολιτισμό να οδηγήστε με τόση πολιτική αγένεια σε τέτοιου είδους πολιτικά ατοπήματα, όπως η πρόσφατη ανακοίνωση σας.

Αντιλαμβανόμενοι τα τραγικά σας αδιέξοδα, σας κατανοούμε πλήρως!!

Αργοστόλι 4/07/2017

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ

Κεφαλονιάς Ιθάκης