«Στο τσακ» έχασε ιστορική νίκη ο Παλληξουριακός στον Πύργο

«Παλικαρίσια» ισοπαλία 1-1 μέσα στον Πύργο απέσπασε την Κυριακή ο Παλληξουριακός από τον ιστορικό Πανηλειακό και λίγο έλειψε η ομάδα μας να γυρίσει στην Κεφαλονιά με μιά μεγάλη και ιστορική νίκη, αφού ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του ματς!

Ο αγώνας ήταν για την 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και οι «Ερυθρόλευκοι της Κεφαλονιάς» προηγήθηκαν στο 44’ με σουτ του Ηλ. Αντωνάτου. Η ισοφάριση ήλθε μόλις στο 90+ μετά από μιά αδράνεια της άμυνας.

  •  Η Καλαμάτα από σήμερα είναι η ομάδα που έσπασε το αήττητο του πρωτοπόρου Αστέρα Βλαχιώτη, τον οποίο νίκησε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού με σκορ 2-1.
  •  Ο Αστέρας Αμαλιάδας έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη, αφού στραβοπάτησε στην Πύλο και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 του τοπικού Τσικλητήρα.
  •  Νέα μεγάλη νίκη για την Βάρδα. Αυτή την φορά στη Ζάκυνθο επί της τοπικής ομάδας με σκορ 1-0 και βλέπει πολύ αισιόδοξα πλέον την παραμονή της.
  •  «Κόλλησαν» στο «0» Λεωνίδιο – Διαγόρας Βραχνείκων και τα πράγματα γίνονται δύσκολα για την ομάδα της Αχαΐας.
  • Τέλος, ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι Αχαϊκής-Παναρκαδικού στην Κάτω Αχαγιά με αποτέλεσμα η «κιτρινόμαυροι» να κινδυνεύουν πλέον σοβαρά με τον υποβιβασμό τους.

(φωτό sportsthea.gr)