Συγχαρητήρια και ευχές από τον Παύλο

ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΘΑΚΗΣΙΟΙ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΜΑΣ!

Συγχαρητήρια και ευχές σε όλους, για καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας που το κάνει ακόμη πιο δύσκολο ο θλιβερός νόμος της απλής αναλογικής.

Διονύση, σου εύχομαι καλή συνέχιση του έργο σου που όπως αποδεικνύεται εκτίμησαν οι Θιακοί και σε επέλεξαν δήμαρχο της μυθικής μας Ιθάκης από την πρώτη Κυριακή.

Γιώργο, συγχαρητήρια και σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δήμο Ληξουρίου, τον δήμο της κουλτούρας και του πολιτισμού.

Μάκη, συγχαρητήρια και σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δήμο Σάμης, της γης των φυσικών μυστηρίων και φυσικού κάλους.

Θεόφιλε, συγχαρητήρια και πολλές ευχές να μπορέσεις να ανταποκριθείς πλήρως στις προσδοκίες των δημοτών του πρωτεύοντα δήμου μας. Του δήμου Αργοστολίου.

Θα ήθελα επίσης, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον απερχόμενο δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση και στη δημοτική αρχή για ό,τι καλό έργο προσέφεραν στη Κεφαλονιά μας.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να πω σε όλους τους δημάρχους μας ότι θα αποτελούσε τιμή και χαρά για μένα, αν ποτέ μου δινόταν η ευκαιρία να συμβάλω και εγώ στην ανάπτυξη των δήμων μας.

Φίλη αρχόντισσα Ρόδη, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου και είμαι σίγουρος ότι θα αισθάνεσαι υπερήφανη που όλοι εμείς οι επτανήσιοι σου εμπιστευτήκαμε την ανάπτυξη των νησιών μας. Είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον της περιφέρειάς μας το ανέλαβαν καλά χέρια. Φίλτατε Θεοδωρε Γαλιατσάτε σε ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερες στα Επτάνησα μας.

Παύλος Παπαδάτος
Στέλεχος ΝΔ