Συλλυπητήρια για την απώλεια του Λ. Νιοτόπουλου

Έκφραση συλλυπητηρίων της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για την εκδημία του Λευτέρη Νιοτόπουλου Περιφερειακού Συμβούλου και τ. Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου:

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πενθεί για την απώλεια του Περιφερειακού Συμβούλου Λευτέρη Νιοτόπουλου, τέως Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου.

Ταλαιπωρημένος από τη βαριά αρρώστια απείχε από τα κοινά τους τελευταίους μήνες, αλλά πάντα ήταν παρών στην σκέψη και την ψυχή των συμπολιτών του σε όλα τα νησιά, ως αυθεντικός επτανήσιος και πιστός στις αρχές της αυτοδιοίκησης.

Η παιδεία και το ήθος του, η αγάπη του για τη Ζάκυνθο και τον πολιτισμό μας, η πίστη του στη συνεννόηση και στη συνεργασία τον καθιστούν στην συνείδησή μας φωτεινό παράδειγμα για εμάς και τις επόμενες γενιές. Αιωνία του η μνήμη!

Εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια συναισθανόμενοι τον πόνο των μελών της, ευχόμενοι να έχουν δύναμη και κουράγιο.

* Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και ώρα 12 μεσημβρινή από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζακύνθου με δημόσια δαπάνη από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

  • ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Ο Λευτέρης Νιοτόπουλος υπήρξε από τους ανθρώπους εκείνους που εργάζονται σιωπηλά, με σοβαρότητα, ταπεινότητα και ευθύνη. Ο μεστός και μετρημένος λόγος του, αποδείκνυαν πάντα πως είναι άξιος συνομιλητής. Άνθρωπος σκεπτόμενος που άφησε την δική του σφραγίδα στην Αντιπεριφέρεια Ζακύνθου.

Η «Επτανησιακή Πρωτοβουλία» αποχαιρετά τον Λευτέρη Νιοτόπουλο. Τον  άνθρωπο που με συνέπεια, ανιδιοτέλεια και προσήλωση εργάστηκε για το καλό του τόπου του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Από το Γραφείο Τύπου

  • KKE KEΡΚΥΡΑΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση, εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του Ζακυνθινού περιφερειακού Συμβούλου και πρώην αντιπεριφερειάρχη, Λευτέρη Νιοτόπουλου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η πολιτική και κοινωνική του διαδρομή, συνοδεύτηκε από ευγένεια και ήθος.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι:

Γκισγκίνης Νίκος, Κεφαλληνός Διονύσης, Κολυβά Ευγενία, Μπαλού Αλεξάνδρα,

Χαραλάμπους Μπάμπης και οι πρώην περιφερειακοί σύμβουλοι Γουλής Θεόδωρος και Γιάννης Κορφιάτης.