Συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στην Εθνική Επέτειο της Ινδονησίας, στην Αθήνα

O δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης  αποδέχθηκε την Πρόσκληση του  Πρεσβευτή της Δημοκρατίας της Ινδονησίας, στην Ελλάδα, Mr.Benny Bahanadewa, για συμμετοχή του Δήμου Κεφαλονιάς στους επίσημους εορτασμούς της 71ης Ημέρας Ανεξαρτησίας, στην Αθήνα.
Τον κ. δήμαρχο  εκπροσώπησε ο α/δήμαρχος κ. Ευάγγελος Κεκάτος στη δεξίωση της Πρεσβείας της Ινδονησίας, που διεξήχθη στο Hilton και τίμησαν με τη συμμετοχή τους ανώτατοι πολιτειακοί, πολιτικοί, στρατιωτικοί και διπλωματικοί παράγοντες και στελέχη.
O κ. Bahanadewa έχει επισκεφθεί κατά το παρελθόν την Κεφαλονιά με αντιπροσωπεία Διπλωματών και έχει τιμηθεί από τον κ. Παρίση, ο οποίος έχει επισημάνει την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να  υπογραφεί Σύμφωνο Συνεργασίας της Κεφαλονιάς με το Bali με επίκεντρο τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τις επενδύσεις.
Επίσης ήδη έχουν αρχίσει με επιτυχία δράσεις πολιτιστικής συνεργασίας μεταξύ της Κεφαλονιάς και της Ινδονησίας μέσω του Ionion Center For Arts and Culture, που ίδρυσε η κα. Σοφία Καγκάδη, στα Μεταξάτα.
Τέλος ο κ. Κεκάτος  ανεφέρθηκε στο ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Δήμου για τη συνεργασία με Χώρες της Ασίας, γεγονός που επιβεβαιώνεται με τις επιτυχημένες  επισκέψεις εργασίας των Πρεσβευτών:  Κίνας, Ταϊβάν, Βιετνάμ και Κορέας, όπως και για την ουσιαστική συμβολή του κ. Danny Γιακουμάτου, ο οποίος είναι σύμβουλος τής Δημοτικής Αρχής σε θέματα συνεργασίας με Ασιατικές Χώρες.

an4