Συμπλοκές έξω απ’ το Νοσοκομείο και στις Λ. Κατοικίες, με 5 συλλήψεις (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες)

Συμπλοκή ομάδων Ρομά για προσωπικές διαφορές, έγινε χθες βράδυ, που ξεκίνησε στο Συνοικισμό των Λαϊκών Κατοικιών και  εξελίχθηκε στην περιοχή του Νοσοκομείου με τραυματισμούς, όπου η Αστυνομία πραγματοποίησε  πέντε συλλήψεις, ενώ τις πρώτες πρωϊνές ώρες η συμπλοκή κορυφώθηκε όταν  αναποδογυρίστηκε και πυρπολήθηκε ένα ΙΧ (φωτό) που ανήκει σε εμπλεκόμενο με την υπόθεση άτομο, στην Παιδική Χαρά στις Λαϊκές Κατοικίες.

Σχετικά με τα συμβάντα η Αστυνομία εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη ανακοίνωση:

Συνελήφθησαν, σήμερα (05.05.2020) τις πρώτες πρωινές ώρες,  στο Αργοστόλι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, πέντε ημεδαποί, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης, οπλοχρησίας και απειλής σε βάρος τριών ημεδαπών. 

Οι πέντε ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από την άμεση κινητοποίηση των  αστυνομικών, καθώς όπως διαπιστώθηκε, χθες (04.05.2020) το βράδυ  στο Αργοστόλι, διαπληκτίστηκαν για προσωπικές διαφορές με άλλους τρεις ημεδαπούς και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, χτυπώντας τους με αιχμηρά αντικείμενα.

Οι τρεις ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια αποχώρισαν.

Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας αναζητείται ένας ακόμη ημεδαπός συνεργός τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.