Συνάντηση γνωριμίας του προόεδρου της Διαδημοτικής Αργ. Γαβριελάτου με τους Εργαζόμενους

Α. Γαβριελάτος

Την πρώτη του συνάντηση με τους εργαζομένους της Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α. πραγματοποίησε πρόσφατα ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. Αργύριος Γαβριελάτος, συνοδευόμενος από τον Δ/ντα Σύμβουλο Παναγή Βανδώρο, στον χώρο της ΒΙ.ΠΕ. Αργοστόλι.

Ο κ. Πρόεδρος μιλώντας στους εργαζόμενους της επιχείρησης, επισήμανε ότι πρώτο μέλημά του είναι η συνέχιση του έργου των προκατόχων του αλλά και η βελτίωση της επιχείρησης έναντι της κοινωνίας αλλά και των εργαζομένων.

Παράλληλα ζήτησε λίγο χρόνο ώστε να ενημερωθεί ενδελεχώς για τα προβλήματα της επιχείρησης,  με πρώτο και καλύτερο την έλλειψη προσωπικού αλλά και τον εκσυγχρονισμό  του στόλου των οχημάτων. Δεν παρέλειψε δε να επισημάνει ότι ο ίδιος «θα είναι στην διάθεση των εργαζομένων για οποιοδήποτε θέμα ή πρόβλημα αντιμετωπίζουν», « όλοι μαζί οι εργαζόμενοι, το Δ.Σ. και ο ίδιος εγώ προσωπικά θα συμβάλλουμε ώστε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το κοινωνικό και το πολιτιστικό πρόσωπο της Ε.Δ.Α-Κ.Ι.».

Οι εργαζόμενοι από την πλευρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δ.Σ. σημειώνοντας ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνεχισθεί, η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ της διοίκησης και των εργαζομένων στην επιχείρηση.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Δ.Α-Κ.Ι. Α.Ε. Ο.Τ.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΓYΡΙΟΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ

Α. Γαβριελάτος