Συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕΚΙ Στ. Σπαθή με τον πρόεδρο του Παλληξουριακού Γ. Ντιουάνι

Από τη συνάντηση του προέδρου του ΕΒΕΚΙ Σταύρου Σπαθή με τον πρόεδρο του Παλληξουριακού Γάλεπ Ντιουάνι

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο του Παλληξουριακού κ. Γάλεμπ Ντιουάνι είχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης Σταύρος Σπαθής. 

Ο κύριος Ντιουάνι συζήτησε με τον Σταύρο Σπαθή αναφορικά με τρόπους στήριξης της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας του Ληξουρίου, προκειμένου αυτή  να ανταπεξέλθει οικονομικά στις ανάγκες που προέκυψαν από την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Παράλληλα έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα αθλητικά δρώμενα σε τοπικό επίπεδο και αναλύθηκαν οι στόχοι και οι προσδοκίες του Παλληξουριακού  για την επερχόμενη περίοδο. Εκμεταλλευόμενοι τη συνάντηση τους αυτή, είχαν τη ευκαιρία να μιλήσουν και για θέματα συνεργασίας των νεοσύστατων Δήμων  Αργοστολίου και Ληξουρίου μια που και οι δύο είναι αιρετοί και σε θέσεις ευθύνης στους Δήμους τους αντίστοιχα.

Ο Σταύρος Σπαθής εκτιμά ότι η  τοπική οικονομία της Κεφαλονιάς ενισχύεται από την άνοδο των αθλητικών σωματείων σε Εθνικό επίπεδο, καθώς αποστολές των αντιπάλων ομάδων θα βρίσκονται στο νησί μας σχεδόν  σε εβδομαδιαία βάση και καλεί του επαγγελματίες του τόπου μας, να στηρίξουν τις ομάδες μας στο μέτρο του δυνατού.