Συνάντηση του Συνδυασμού Αμούργη

Παντελής Αμούργης

Χθες το βράδι ο υποψήφιος δήμαρχος Σάμης Παντελής Αμούργης, επικεφαλής του Συνδυασμού “Δημοτική Συνείδηση” είχε συνάντηση με στελέχη και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης, στο εστιατόριο “RIVIERA” στη Σάμη.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Αμούργης, συζήτησε με τους συνεργάτες του για θέματα που αφορούν την προεκλογική περίοδο, αλλά και την μετεκλογική.

Η αισιοδοξία για την νικηφόρο διεκδίκηση του Δήμου, διακατείχε όλους τους παρευρισκόμενους, αφού όπως εντόνως ακούστηκε, όλοι οι υποψήφιοι, επιστήμονες, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικοί,  κ.λπ., πολίτες της καθημερινότητας, μέσω της απόφασής τους να συμμετέχουν στην παρούσα εκλογική διαδικασία-και οι περισσότεροι για πρώτη φορά- εξέφρασαν την αγωνία τους, αλλά και το όνειρό τους, ο νέος Δήμος Σάμης να σταθεί στα πόδια του και να προσφέρει στα μέγιστα καλύτερη ποιότητα ζωής στους δημότες και επισκέπτες του!

Ο κ. Αμούργης, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του, είπε:

Φίλες και φίλοι,

Μαζευτήκαμε μια ομάδα Πολιτών χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς εξαρτήσεις από συμφέροντα, γιατί μας συνδέει ένα κοινό όραμα.

Να μπουν σταθερές και υγιείς βάσεις ανάπτυξης και προόδου στο Νέο Δήμο Σάμης.

Εμείς απευθύνουμε προσκλητήριο ευθύνης στους συνδημότες μας.

Συνταχθήκαμε κάτω από το Συνδυασμό μας “Δημοτική Συνείδηση, γιατί πιστεύουμε στην καρδιά του Δημότη και τον καλούμε να συστρατευθεί μαζί μας.

Θέλουμε την ενεργό συμμετοχή του, και την κριτική του.

Θέλουμε να αλλάξουμε τη νοσηρή κατάσταση που επικράτησε τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας.

Θέλουμε αλλαγές σ’ όλα τα επίπεδα.

Οι αλλαγές στην καθημερινότητα, στη δουλειά, στη γειτονιά, είναι η βασική μας επιδίωξη.

Φέρνουμε το καινούριο στο Δήμο μας και είμαστε έτοιμοι, ώστε με γνώση, σχέδιο, προγραμματισμό, υπομονή, να βάλουμε τις βάσεις για μια σύγχρονη, ανθρώπινη λειτουργία του Δήμου μας.

Χ.Δ.-

Από τη χθεσινοβραδινή συνάντηση του Συνδυασμού «Δημοτική Συνείδηση», στο κέντρο RIVIERA της Σάμης