Σχόλια για τη συνάντηση για τον Τουρισμό

Σχόλια από την προχθεσινή συνάντηση για τον Τουρισμό από τον Δήμο Ληξουρίου:

Σε σχέση με τους απαξιωτικούς και καθόλα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς που δημοσιεύθηκαν σε συγκεκριμένο ιστότοπο , με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση για τον Τουρισμό στο Δημαρχείο Ληξουρίου και αφορούν στα πρόσωπα της κυρίας Ατσάρου Κατερίνας και του κυρίου Ατσάρου Δημήτρη έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

α) καταδικάζουμε απερίφραστα τόσο τους χαρακτηρισμούς όσο και την ενέργεια να συνδεθεί η κάλυψη της συγκεκριμένης συγκέντρωσης με προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμούς οι οποίοι είναι σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση με τη φιλοσοφία μας και την προσπάθεια για την αντιμετώπιση ενός τόσο σημαντικού για την τοπική κοινωνία και οικονομία θέματος, όπως ο τουρισμός, με σύμπνοια και ομόνοια.

β) τόσο η κυρία Ατσάρου όσο και ο κύριος Ατσάρος είναι δυο προσωπικότητες που ασχολούνται πολλά χρόνια με τον τουρισμό και έχουν δείξει δείγματα γραφής και χαίρουν της αμέριστης συμπαράστασης κι εμπιστοσύνης μας. Στις τοποθετήσεις τους ήταν καθόλα προσεκτικοί, ευγενείς και στοχευμένοι στη συζήτηση χωρίς να αφήσουν ίχνος υπόνοιας για προσωπικά ή άλλα οφέλη.

γ) θεωρούμε ότι όλοι όσοι συμμετείχαν ή θα συμμετάσχουν στο μέλλον σε παρόμοιες συναντήσεις έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να καταθέσουν τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους με παρρησία , ελεύθερα χωρίς να εγγυμονεί ο κίνδυνος να υποστούν οποιαδήποτε είδους κριτική ή λογοκρισία. δ)είναι κρίμα μια συνάντηση που κατά γενική ομολογία χαρακτηρίστηκε “υψηλού επιπέδου” να αμαυρώνεται από τέτοιες άστοχες ενέργειες.

Ευχόμαστε το ατυχές αυτό περιστατικό να μην επαναληφθεί.

Ο τόπος στο νέο ξεκίνημα του Δήμου, μας έχει ανάγκη όλους.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου