Τα αυτοκίνητα …πάνε μόνα τους!

Η αυτόνομη οδήγηση είναι μία τεχνολογία που θα βιώνουμε καθημερινά τα επόμενα χρόνια, όταν κάνουμε χρήση του αυτοκινήτου μας. Ωστόσο, υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν ακόμα και σήμερα την αυτόνομη οδήγηση στα μοντέλα τους και μπορεί ο καθένας να τη ζήσει.

Η Audi, για παράδειγμα, θέλοντας να δείξει σε πελάτες και φίλους της μάρκας το πώς λειτουργεί η τεχνολογία αυτή, τους δίνει τη δυνατότητα να βρεθούν σε ένα τέτοιο όχημα και να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία.
Δείτε πώς… το Audi A7 πάει μόνο του σε δημόσιο δρόμο

Βόλτα με τον… «Jack»

Αυτό γίνεται με το αυτόνομο πρωτότυπο Audi A7, που αποκαλείται χαϊδευτικά «Jack». Η διαδρομή που ακολουθεί το γερμανικό μοντέλο αφορά στον αυτοκινητόδρομο Α9, βόρεια του Μονάχου, και έχει διάρκεια 60 λεπτά. Οι επιβάτες στο όχημα, μαζί και ένας ειδικός της Audi, βιώνουν την απόλυτη εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες, όπου το Α7 μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα ακόμα και 130 χλμ./ώρα.

 Η δυνατότητα να μετακινηθεί κάποιος με τον «Jack» έχει ξεκινήσει από τις 20 Ιουλίου και θα διαρκέσει όλο τον Αύγουστο. Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στη δοκιμαστική «οδήγηση» μπορεί να το κάνει μέσω των social media της Audi Γερμανίας.
(zougla.gr)