Τα εγκλήματα του ΚΑΣ

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Εκδότης-δ/ντής της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ Xr.Papadatos1@gmail.com

Για το άσχετο, ανάλγητο και επικίνδυνο για τα συμφέροντα του λαού Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ), ετούτη η εφημερίδα έχει ξοδέψει πολύ μελάνι.

ΤΑ …«ΚΟΛΠΑ» που χρησιμοποιεί, με τη βοήθεια κυβερνητικών παραγόντων, για να φαλκιδεύσει τη μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό και παράλληλα να εμποδίσει τη Χώρα μας να κάνει ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον, μας έφεραν πάλι στο νου τη θλιβερή υπόθεση της Γέφυρας Αργοστολίου.

ΜΙΑ υπόθεση που κατέστρεψε τα απέναντι Χωριά και μέρος της Αγοράς της Πρωτεύουσας.

ΤΟΤΕ το ΚΑΣ, υπό τον …ερωτύλο Ζαχόπουλο που έπεσε από τον 4ο όροφο, με τη βοήθεια και αρχαιολάγνων τοπικών παραγόντων και …χωρίς να ξέρει που πέφτει η Γέφυρα, αποφάσισε να γίνει …πεζόδρομος!

Ποιά; Η Γέφυρα, που παραμένει ακόμα μέρος της Eθνικής Οδού Αργοστολίου-Σάμης!

ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΕ όλη την κυκλοφορία στο Γύρο του Κουτάβου, του οποίου ο δρόμος είναι χαρακτηρισμένος ως αγροτικός!

Αποτελεσμα; Το …«Μνημείο της Πέτρινης Γέφυρας» να φορτωθεί με τόνους από τσιμέντα και σίδερα, να κλείσουνε κάποιες μπούκες της και οι διανύοντες τον Κούταβο ταλαίπωροι πολίτες, να έχουν πληρώσει και να πληρώνουν πολλά εκατομμύρια ευρώ σε έξοδα την επιπλέον διαδρομή!

Από δω κι από κεί, τη «στόλισαν» με πλάκες βιδωμένες σε..τσιμέντα, όπως αποδείξαμε με ντοκουμέντα.

ΚΑΙ, βέβαια, την τραγική αυτή ιστορία ήρθε να υποστηρίξει και η Δημοτική Αρχή Παρίση, που ενώ πήρε τις εκλογές με «σημαία» τη μονοδρόμηση της Γέφυρας, στη συνέχεια επέβαλε και αδιαπέραστες μπάρες επ’ αυτής!