Τα τραγελαφικά των γηπέδων Aργοστολίου και Φαρακλάτων. Γράφει το Παιδί της Πιάτσας

«Στον αερα» είναι πάντα η υπόθεση της ανακατασκευής του γηπέδου Αργοστολίου, αλλά και «στον αέρα» είναι και η χρησιμοποίηση του γηπέδου Φαρακλάτων από τις ομάδες μας, απ’ τις οποίες η ΕΠO ζητάει να πληρώνουν …ενοίκιο 50, 70 και 100 Ευρώ ανάλογα με τη χρήση!

• Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγιναν στο γήπεδο Φαρακλάτων τρεις αγώνες Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας (ΑΕΚ-Διλινάτα 2-0, Πυλαριακός-Εικοσιμία 0-2 και Σάμη-Φωκάτα 3-0).

• Oλες οι ομάδες μας και ειδικά οι έξι που παίξανε στα Φαρακλάτα, βρέθηκαν μπροστά στα εξής μεγάλα διλήμματα: Πρώτον, αν παίξουμε στα Φαρακλάτα ίσως το γήπεδο Αργοστολίου να μην φτιαχτεί ποτέ, άρα η Κυβέρνηση γλιτώνει από μιά μεγάλη πίεση για λεφτά, και, δεύτερον, αν παίξουμε στα Φαρακλάτα και ειδικά ΑΝ ΠΛΗΡΩΣOΥΜΕ όπως μας ζητείται, η ΕΠO μπορεί να κατοχυρώσει δικαιώματα ότι το γήπεδό μας ΕΙΝΑΙ ΔΙΚO ΤΗΣ!

• Oμως, παρά τα διλήμματα αυτά, οι έξι ομάδες μας έπαιξαν! Πως έγινε αυτό; Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν ανάμεσα σε όλες τις ομάδες, ο Δήμος και η ΚΕΔΗΚΕ τους υποσχέθηκαν ότι θα πληρώσουν αυτοί τα έξοδα προς την ΕΠO!

• Ωστόσο, όλα αυτά είναι «στον αέρα», καθ’ ότι ο Δήμος και η ΚΕΔΗΚΕ δεν εξέδωσαν καμιά σχετική επίσημη ανακοίνωση, οπότε, όπως διαφαίνεται, OΛΑ ΕΓΙΝΑΝ …ΣΤΗ ΖOΥΛΑ!..

• Και, βέβαια, ο Δήμος δεν μπορεί να εκδόσει τέτοιες επίσημες αποφάσεις, γιατί έτσι είναι σαν να παραδέχεται ότι το δικό μας γήπεδο …είναι της ΕΠO, οπότε όταν το 2032 που λήγει η συμφωνία Φαρακλάδων-ΕΠO για τα χρησιδάνεια και το γήπεδο πρέπει να επιστρέψει στα Φαρακλάτα, ίσως με βάσει τις νεώτερες συμφωνίες ΕΝOΙΚΙΑΣΗΣ, η διοικούντες της ΕΠO μας πουν:
– Ποιό γήπεδο είναι δικό σας, ρε μάγκες; Εμείς δεν σας το νοικιάζαμε; Αρα, είναι δικό μας!..

Το παιδί
της Πιάτσας