Τα φίδια της Παναγίας

Σε προηγούμενο άρθρο μας (14/8/2015) παρουσιάσαμε πλήρως και διεξοδικώς, την επιστημονικήν κατάταξιν των φιδιών της Παναγίας, το είδος λέγεται όπως εγράψαμε: Telescopus fallax, άλλα υποείδη, παρόμοια, υπάρχουν και σε άλλα μέρη, Ελλάδας και εξωτερικού, πουθενά όμως, ΔΕΝ φέρουν στιγματικό ΣΤΑΥΡΟ στην κεφαλή τους, παρά μόνον στην Κεφαλλωνιά, τοιουτοτρόπως, το φαινόμενον καθιστάται, παγκοσμίως μοναδικόν!

Αναφέραμε, ότι διαθέτουν δηλητήριο, ΑΒΛΑΒΕΣ διά τον άνθρωπο και φονικό για μικρά ζώα, όπως σαύρες, πτηνά, τρωκτικά. Εντοπίσαμε το είδος του φιδιού μας, στο αυστηρά ειδικό, επιστημονικό Βιβλίο: «ΕΡΠΕΤΑ της Ελλάδας και της Κύπρου» Δημητροπούλου-Ιωαννίδη, εκδόσεως του Μοσείου Γουλανδρή, Φυσικής Ιστορίας 2002. Η έρευνά μας συνεπώς, τίθεται υπεράνω ΠΑΣΗΣ αντιρρήσεως και αμφιβολίας, ονομάζεται δεν το φίδι μας (κατά το Βιβλίο το προαναφερθέν), Ξυλόδρωπις, Σταυρόφιδο, Αγιόφιδο.

Ακολούθως, αποκλείσαμε κάθε αρνητική σκέψη και άποψη, περί τυχαίου του στιγματικού σταυρού, διότι το φίδι μας, κατέχει θεραπευτικές ενέργειες, τις οποίες βεβαίως, διαπιστώνουν και οι ιατροί, ευρισκόμενοι προ αυτομάτων θεραπειών, όπως αναφέρει ο Νομπελίστας Γάλλος Αλεξ Καρρέλ (1873-1944), στο Βιβλίο του: «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ» ο κορυφαίος αυτός χειρούργος του Ινστιτούτου Ροκφέλλερ της Νέας Υόρκης και κάτοχος Βραβείου Νόμπελ Ιατρικής, το 1912. Παρατηρούμε λοιπόν θεραπείες ψυχοσωματικές, μόνο με το άγγιγμα των φιδών στο σώμα μας.

Εγώ προσωπικώς, παρετήρησα στιγμιαία καθηρέμησιν και προσωρινή ακινησία, δαιμονιζομένης γυναικός, ευρισκομένης σε νευρικήν κρίσιν, η οποία ακολούθως, συνήλθε στον εαυτό της και ηρέμησε πλήρως, μόνο με το άγγιγμα του μικρού φιδιού στο κεφάλι της! Να το εξηγήσουμε ως ανθυποβολήν; Τότε …η αφθαρσίαν του σώματος του Αγίου Γερασίμου, είναι κι αυτό υποβολή; Πως θα εξηγήσουμε ένα σώμα, το οποίο ΔΕΝ διαλύεται επί 437 χρόνια, πάνω από τέσσαρους αιώνες (!) αφού είναι ιατρικώς διαπιστωμένο (Βλέπε ΗΜΕΡΗΣΙΟΝ, 29-11-2014) ότι ΔΕΝ είναι μουμιοποίηση τεχνητή; Λοιπόν, η ίδια μυστηριακή ενέργεια, η οποία συγκρατεί αδιάλυτον τον Αγιό μας, η ίδια ενέργεια διαρρέει μέστα στα φίδια, και τα καθιστά θεραπευτικά μέσα. Στο δεύτερο τούτο άρθρο, παρουσιάζω φωτογραφίαν από ένα άλλο φίδι, για να φανεί ότι οι σταυροί τους δεν είναι τυχαία χημική συνένωση, τυχαίων στιγμάτων, συμπληρώνει σχηματικά τον άλλον, εκεί όπου ο ένας σταυρός, έχει πολλά στίγματα ενδιάμεσα, ο άλλος καταδεικνύει ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΑ, μόνο 4 στίγματα, όσα χρειάζεται, για να φαίνεται ο σταυρός, κι’ όχι τυχαίες τελείες! Επαναλαμβάνουμε και εδώ, όπως και στο Α’ άρθρο μας, ότι τα φιδάκια της Παναγίας, εκπροσωπούν ακριβώς, το ΑΓΙΟ φίδι του Μωϋσέως του προφήτου, το οποίο κατεσπάραξε τα υπόλοιπα σατανικά φίδια των Αιγυπτίων Μάγων του Φαραώ, για να αναφανεί η ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ, του συμβόλου του όφεως (αγίου και σατανικού), η αποία υπάρχει, στην αρχιερατική ράβδο των επισκόπων και η ΝΙΚΗ του Αγαθού επί του Κακού, του Θεού κατά του Εωσφόρου: [ΕΞΟΔΟΣ Ζ’ (7)-10 έως 12. ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ].