Τελετή λήξης στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη

Από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ληξουρίου Ιακωβάτειος ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η φετινή μας Καλοκαιρινή Εκστρατεία ολοκληρώνεται με τη Γιορτή λήξης την σήμερα 8/9 και ώρες 6.30-8.30 μ.μ. στον Κήπο της Βιβλιοθήκης.

Σας περιμένουμε όλους στον Κήπο της Βιβλιοθήκης, για να γιορτάσουμε τη Λήξη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017, που πραγματοποιήθηκε και φέτος στη Βιβλιοθήκη μας με θέμα: «Από σημείο …σε σημείο»

  • Στη διάρκεια της Γιορτής, θα πρωταγωνιστήσουν τα χρώματα, τα χαμόγελα και φυσικά οι δημιουργίες των παιδιών, που έλαβαν μέρος.
  • Επιπλέον, θα τιμηθούν με αναμνηστικά διπλώματα οι εθελοντές και εθελόντριες, που είναι πάντα η κινητήρια δύναμη των δράσεων της Βιβλιοθήκης μας, και φυσικά οι μικροί μας αναγνώστες, που φέτος ήταν τα …φωτεινά σημεία που μας ενθουσίασαν με τη συμμετοχή τους!!!
  • Στην εκδήλωσή μας θα συμμετάσχει η Παιδική Μαντολινάτα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Κουνόπετρα», για να μας χαρίσει όμορφες στιγμές.
  • Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει Έκθεση με τις ζωγραφιές, τις κατασκευές, τα κείμενα και όλα όσα έφτιαξαν τα παιδιά το καλοκαίρι.

Σας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις!!!

Η διευθύντρια της Ιακωβατείου  Βιβλιοθήκης

ΘΕΟΔΩΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ

Ο πρόεδρος του Εφορευτρικού

Συμβουλίου της

Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης

ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΑΤΟΣ