Τι λένε ο αντιδήμαρχος Νίκος Κουρκουμέλης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης

O αντιδήμαρχος Ν. Κουρκουμέλης για το γήπεδο Τζανάτων


Απάντηση στον πρώην πρόεδρο και αντιδήμαρχο Ελειού Πρόννων Πετράτο και Παπαδάτο.

Δεν συνηθίζω να απαντάω σε κάθε δημοσίευμα αρνητικό η θετικό ,προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου με τους συνεργάτες μου και πιστεύω ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με δημοσιεύσεις στο Fb και στα ΜΜΕ. Στο συγκεκριμένο όμως δημοσίευμα για το γήπεδο στα Τζαννάτα οφείλω να απαντήσω διότι μας αδικεί . Όλοι γνωρίζουν ότι το γήπεδο ανήκει στην ΚΕΔΗΚΕ με πρόεδρο τον κο Κωσταντάκη μέχρι και σήμερα και μόνον αυτόν εκθέτουν. Το σημερινό ΔΣ της ΚΕΔΗΚΕ ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες και ακόμη δεν έχει αναλάβει, τα γήπεδα, ακόμη ανήκουν στην παλιά διοίκηση. Θεωρώ λοιπόν ότι εσκεμμένα εγκαταλειφθηκε το γήπεδο για ευνόητους λόγους ενώ θα μπορούσαν να έχουν κάποιο υπεύθυνο για την συντήρηση του και να το παραδώσουν σε καλή κατάσταση. Την πρώτη Σεπτεμβρίου που αναλάβαμε το γήπεδο ήταν σε χειρότερη κατάσταση από την σημερινή, παρά τις προσπάθειες που έχουμε κάνει να το συνεφέρουμε παραμένει σε αυτήν την κατάσταση. Αυτά για την σωστή ενημέρωση των κατοίκων.

Νίκος Κουρκουμελης 

Αντιδήμαρχος Ελειου-Προννων


Άγγελος Κωνσταντάκης: Ρωτήστε τον τοπικό σας πρόεδρο κ. Κουρκουμέλη!


Για την εγκατάλειψη του γηπέδου των Τζαννάτων ρωτήστε τον Τοπικό σας Πρόεδρο Κύριε Κουρκουμέλη, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Δεν θα ήθελα να αντιπαρατεθώ με τον νέο Αντιδήμαρχο Ελειού –Πρόνννων γιατί είναι αρχή μου να βοηθάω και να συνδράμω τους καινούργιους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Επειδή όμως θεωρώ ότι η ανακοίνωση του για το γήπεδο των Τζαννάτων ήταν εξόχως προκλητική και επειδή δεν ανέχομαι να μου αποδίδεται «δόλος» για τα πεπραγμένα του Προέδρου της παράταξης του κου Κουρκουμέλη, θα αποκαταστήσω σε λίγες γραμμές την πραγματικότητα:

Τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, δηλαδή αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Πόρου παρέδωσε στο νέο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας της περιοχής τα κλειδιά του εν λόγω γηπέδου και το ειδικό μηχάνημα κουρέματος του φυσικού χόρτου ώστε ο τελευταίος να πράξει τα δέοντα για την συντήρηση των χώρων έτσι όπως αυτή συντελούνταν το προηγούμενο διάστημα από τον προκάτοχο του.

Ο νέος Πρόεδρος ανέλαβε άμεσα την εποπτεία και την φροντίδα του χώρου και ουδέποτε ζήτησε από την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. και εμένα προσωπικά συνδρομή και στήριξη, αλλά αντίθετα έδειξε ότι έχει σκοπό να συνεχίσει το έργο του προηγούμενου Προέδρου.

Εμείς από διακριτικότητα, λόγω της μεταβατικής περιόδου ως προς την άσκηση των καθηκόντων μας,δεν επιθυμούσαμε να παραγκωνίσουμε την Νέα Δημοτική Αρχή,όπως αυτή εκφράζεται στην περιοχή από τον Πρόεδρο και τον Αντιδήμαρχο, παρά μόνο να σταθούμε αρωγοί για το καλό του τόπου

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι από θέμα αρχής πάντα σέβομαι την κρίση των συνδημοτών μας και είναι μακριά από εμένα η οποία λογική πικρίας ή αντεκδίκησης για το εκλογικό αποτέλεσμα, σε κάθε περίπτωση εύχομαι στο κύριο Κουρκουμέλη καλή θητεία στα καθήκοντα του και να εστιάζει περισσότερο στο πράττειν παρά στο καταγγέλειν.

Επισυνάπτω φωτογραφίες που αποδεικνύουν το έργο που παραδώσαμε στην νέα δημοτική Αρχή και τα υπόλοιπα περιττεύουν.

Αργοστόλι 31 -10- 2019

Αγγελος Δ. Κωνσταντάκης

Πρόεδρος Δ.Σ. Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Ν. Κουρκουμέλης
Α. Κωνσταντάκης