Το ζεύγος Κλούνεϊ ανοίγει το σπίτι του στο Λος Αντζελες υπέρ της Χίλαρι. Το δείπνο κοστίζει 33.400 δολάρια και απευθύνεται σε σοβαρούς επενδυτές

Δεν είναι η πρώτη φορά που βοηθούν Δημοκρατικό πολιτικό να συγκεντρώσει χρήματα. Ο Κλούνεϊ  το είχε κάνει και για τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι υποστηρίζει τη Χίλαρι Κλίντον και συγκεκριμένα είπε: «θα κάνω ό,τι θέλει, θα βοηθήσω με κάθε τρόπο». Τον λόγο του τον κράτησε λοιπόν και τώρα οργανώνει ένα δείπνο για όσους φίλους και γνωστούς του θέλουν να χρηματοδοτήσουν την εκστρατεία της.

Το δείπνο σύμφωνα με την αναγγελία θα λάβει χώρα στο σπίτι που μοιράζονται ο Τζορτζ Κολούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν στο Λος Αντζελες και το εισιτήριο για να παρακαθίσει κανείς σε αυτό και να ενισχύσει τη Χίλαρι κοστίζει 33.400 δολάρια. Προφανώς το ζευγάρι απευθύνεται σε… σοβαρούς επενδυτές.

Πάντως στο προσκλητήριο email που εστάλη από τη διεύθυνση του Τζορτζ Κλούνεϊ, ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσουν ορισμένοι δωρεάν είσοδο εφόσον εγγραφούν στην ειδική ηλεκτρονική σελίδα και επίσης δήλωσε ότι το φαγητό θα είναι καλό «σας βεβαιώ, δεν θα μαγειρέψω εγώ, οπότε όλα καλά».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζορτζ Κλούνεϊ αναλαμβάνει να συγκεντρώσει χρήματα για Δημοκρατικό πολιτικό στην κούρσα για την προεδρία. Το 2012 φιλοξένησε γκαλά για τον Μπαράκ Ομπάμα, όπου τα εισιτήρια κόστιζαν 40.000 δολάρια – εκείνη τη βραδιά ο ηθοποιός είχε βοηθήσει να συγκεντρωθούν 15.000.000 δολάρια.

Τέλος στην προσκλητήρια επιστολή για το δείπνο υπέρ της Χίλαρι, ο Τζορτζ Κλούνεϊ σημείωσε: «Είναι η φωνή της εμπειρίας και της ανοχής… ξόδεψε μια ζωή στον αγώνα υπέρ των δικαιωμάτων των λιγότερο τυχερών. Είναι η υποψήφια που γνωρίζει από πρώτο χέρι την πολυπλοκότητα των διεθνών σχέσεων. Και εάν εκλεγεί, θα είναι η μόνη ενήλικας στο δωμάτιο… και τώρα έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ενήλικες».

(iefimerida.gr)