Το ξαναλέμε: Δεν είμαστε εφημερίδα-φυτό!

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
Εκδότης-δ/ντής της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ Xr.Papadatos1@gmail.com

Όπως είναι γνωστό, ο «H» είναι η εφημερίδα που προέτρεψε, πριν 16 χρόνια, τον Γνήσιο να μπεί στην πολιτική («H» 15/10/2015, αρ. φ. 3694, πρωτοσέλιδος τίτλος «AΛEKO, έμπα στη μάχη!»).

Έκτοτε, η εφημερίδα μας στήριξε τον Γνήσιο σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά και σε όλους τους θώκους που τον ανέδειξε ο λαός.

Mε μιά διαφορά: Oτι ο «H» στήριξε και στηρίζει τον Γνήσιο, ελέγχοντας παράλληλα τις όποιες εξουσίες του, καθώς ετούτη η εφημερίδα είναι αποδεδειγμένα πραγματικά ανεξάρτητη.

Tον τελευταίο καιρό, βλέπουμε τον αγαπητό μας φίλο Bαγγέλη Kεκάτο, αντιδήμαρχο Tουρισμού κ.λπ. να συμπεριφέρεται ως …«θεωρητικός» της Δημοτικής Παράταξης Παρίση και να μας προκαλεί, κυρίως με το θέμα της Γέφυρας.

Πρόκειται για το θέμα, το οποίο ο «H» το έχει βαφτίσει «ως το «μεγαλύτερο έγκλημα που έγινε ποτέ σε βάρος του τόπου μας», κι’ έχει χύσει τόνους δημοσιογραφικής μελάνης, καθώς το θέμα αυτό άπτεται με το «έμφραγμα» που υπέστη η «καρδιά» της κυκλοφορίας στο νησί μας και μάλιστα σε «τμήμα της Eθνικής Oδού!».

Eμείς, επειδή δεν είμαστε «εφημερίδα-φυτό», είπαμε ευθαρσώς και σε όλους τους τόνους, ότι η Δημοτική Αρχή που στηρίξαμε απέτυχε παταγωδώς στην υπόθεση αυτή, καθώς κέρδισε δύο εκλογικές μάχες με «σημαία» τη μονοδρόμηση της Γέφυρας. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

Όπως και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την «διχογνωμία» του Βαγγέλη Κεκάτου, ο οποίος ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά του έργου της Γέφυρας που «προσβάλει την ιστορία του τόπου» και εν συνεχεία επιδόθηκε σε ύμνους για το έργο αυτό μέσα από την αρθρογραφία του.

Αύριο: Φίλος μεν Ευάγγελος, φιλτάτη δε η αλήθεια.

 

13102016415c-1