Το πιο ωραίο σπίτι σταρ είναι του Λεονάρντο Ντι Κάπριο -Πολυτελές, καλαίσθητο, χωρίς κιτς υπερβολές (photos)

Ένα νέο σπίτι στο Λος Άντζελες απόκτησε ο διάσημος ηθοποιός Λεονάρντο ντι Κάπριο, πληρώνοντας μάλιστα 4,9 εκατομμύρια δολάρια.

 Ο 43χρονος ηθοποιός αγόρασε το σπίτι του Moby καταβάλλοντας σχεδόν 500.000 δολάρια παραπάνω από την αρχική τιμή πώλησης που ήταν τα 4,1 εκατομμύρια δολάρια, για ένα σπίτι αγγλικού τύπου με πέντε υπνοδωμάτιο στην περιοχή Los Feliz.

Ο Moby είχε αγοράσει το σπίτι πριν από 2 χρόνια έναντι 3,4 εκατομμύρια δολάρια, οπότε φαίνεται πως κέρδισε πολλά από αυτή την αγορά.

Το σπίτι χτίστηκε το 1926 σε παραδοσιακό στυλ και υποβλήθηκε σε μια ριζική ανακαίνιση δύο ετών μετά την αγορά του από τον Moby. Πλήρως ανακαινισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, είναι γεμάτο από ευρύχωρα δωμάτια, πανύψηλες οροφές και ξύλινα πατώματα.

Το σπίτι των 446 τετραγωνικών μέτρων είναι ιδανικό για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο που αγαπά την ιδιωτικότητά του και θέλει να μένει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.

Οι επισκέπτες μπαίνουν από το μεγάλο φουαγιέ και συνεχίζουν σε ένα εντυπωσιακό σαλόνι, με ένα όμορφο τζάκι που κλέβει την παράσταση και ένα μεγάλο πιάνο.

Η κουζίνα διαθέτει λευκά έπιπλα και μοντέρνο σχεδιασμό, με μια μεγάλη νησίδα στη μέση και άμεση πρόσβαση στο όμορφο εξωτερικό καθιστικό.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο μαγευτικές master σουίτες, με κομψά μπάνια και ευρύχωρες ντουλάπες. Μάλιστα, η μία εκ των δύο διαθέτει και έναν χώρο για γιόγκα ή μελέτη.

Στο σπίτι μπορεί να δει κανείς και ένα γραφείο αλλά και μία κρεβατοκάμαρα για τους φιλοξενούμενους του ηθοποιού με μια μυστική είσοδο που ενώνει το μπάνιο με ένα ατμόλουτρο.

Ιδανικό για διασκέδαση, το σπίτι φυσικά έχει και πισίνα και σπα που περιβάλλεται από πανέμορφα και πανύψηλα δέντρα.









Φωτογραφίες: The MLS

(iefimerida.gr)