Το iPhoneX ήρθε στη Vodafone!

Από σήμερα, σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων Vodafone και στο vodafone.gr όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν το νέο iPhone Χ και να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet που παρέχει το ποιοτικό και αξιόπιστο δίκτυο της Vodafone.

Όσοι επιλέξουν τη Vodafone για να αποκτήσουν το νέο iPhone Χ θα αποκτήσουν ταυτόχρονα την υπηρεσία Vodafone Replace εντελώς δωρεάν για ένα χρόνο, η οποία δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασης της συσκευής μέσα σε 24 ώρες, σε περιπτώσεις όπως: σπάσιμο συσκευής, κλοπή, επαφή με υγρό στοιχείο ή άμμο & αυξομειώσεις τάσης ρεύματος.

Τo iPhone Χ θα είναι διαθέσιμο στα 64GB και 256GB και με προτεινόμενες λιανικές τιμές 1.199€ και 1.399€ αντίστοιχα, ενώ όσοι επιθυμούν να το αποκτήσουν μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από δύο μοναδικές αποχρώσεις του ασημί και του γκρι. Στη Vodafone όλοι οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τη δυνατότητα των 48 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας, και να αποκτήσουν το νέο iPhone X μόνο με 25€ το μήνα.

Επιπλέον, στα καταστήματα Vodafone οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλη την αυθεντική σειρά αξεσουάρ Apple για το iPhone X, για να διαλέξουν αυτό που τους ταιριάζει. Από θήκες διαφόρων υλικών & τύπου έως τα μοναδικά Air pods για εκπληκτική εμπειρία ήχου, καθώς και τον ασύρματο φορτιστή για εύκολη φόρτιση της συσκευής.