Το S. Pellegrino για 4η φορά αναζητά τον καλύτερο Young Chef σε όλο τον κόσμο.

Μέσα από τη φετινή ανακοίνωση του παγκόσμιου διαγωνισμού γαστρονομίας, το S.Pellegrinoκαινοτομεί αξιοποιώντας τη γαστρονομία ως «εργαλείο» για κοινωνική αλλαγή αναζητώντας  την επόμενη γενιά των chefs.

 Αθήνα, 14 Φεβρουαρίου 2019– Σήμερα, ο κόσμος της γαστρονομίας αφήνει το στίγμα του πολύ πέρα από την κουζίνα. Εκείνοι που βρίσκονται στην αιχμή της γαστρονομίας, πρωτοπορούν αξιοποιώντας τη ως εργαλείο αλλαγής με κοινωνικό αντίκτυπο. Το S.Pellegrino, αποτελώντας εδώ και χρόνια σταθερό συνεργάτη των μεγαλύτερων μυαλών στη γαστρονομική αριστεία, πιστεύει πραγματικά στη μετασχηματιστική δύναμη της γαστρονομίας.

Για το λόγο αυτό ανακοινώνει την επιστροφή του S.PellegrinoYoungChef, του παγκόσμιου διαγωνισμού γαστρονομίας που διευκολύνει την πρόσβαση στην κοινότητα αυτή, επιτρέποντας στα νέα ταλέντα να συμβάλλουν με την προσωπική τους πίστη στη μετασχηματιστική δύναμη της γαστρονομίας.

«Η τέταρτη συνεχή χρονιά του S.Pellegrino Young Chef αντιπροσωπεύει την αυθεντική δέσμευση του S.Pellegrino να συνεχίσει να αναπτύσσει μια πρωτοβουλία που πραγματικά καλλιεργεί το μέλλον της γαστρονομίας», αναφέρει ο Stefano Marini, Διευθυντής τηςΔιεθνούς Επιχειρηματικής Μονάδας Sanpellegrino. «Πράγματι, δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τη διεθνή κοινότητα γαστρονομίας αγκαλιάζοντας, ανακαλύπτοντας και προωθώντας την επόμενη γενιά γαστρονομικού ταλέντου, επιτρέποντάς της να αποδείξει την προσωπική του πίστη στη μετασχηματιστική δύναμη της γαστρονομίας».

Οι αιτήσεις για το φετινό διαγωνισμό του S.PellegrinoYoungChefέχουν ήδη ανοίξει, ενώ για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν για τέσσερα νέα βραβείαπου θα δώσουν φωνή και βήμα σε διαφορετικούς youngchefs, αναγνωρίζοντας τις ποικίλες πεποιθήσεις και προσεγγίσεις στον τρόπο με τον οποίο η γαστρονομία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μεταμόρφωση της κοινωνίας. Τα τέσσερα βραβεία είναι τα εξής:

S.PellegrinoYoungChefAward: Θα αναδειχθεί από τη διακεκριμένη ομάδα των Επτά Κριτών – οι Σεφ θα επιδείξουν ασυναγώνιστες τεχνικές δεξιότητες καθώς και γνήσια δημιουργικότητα που θα είναι αδιαμφισβήτητη στο πιάτο. Θα παρουσιάσουν επίσης μια ισχυρή προσωπική πίστη για τη Γαστρονομία, που θα πείσει την Κριτική Επιτροπή για την ικανότητά του / της chefνα καταστεί καταλύτης για θετική αλλαγή.

FineDiningLoversFoodforThoughtsAward: Θα αναδειχθεί από την πλατφόρμαFineDiningLovers– αυτό το βραβείο θα απονεμηθεί στο νεαρό Σεφ που αναδεικνύει μέσα από το πιάτο του την προσωπική του θεώρηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

S.PellegrinoAwardforSocialResponsibility: Θα αναδειχθεί από μια διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα με γνώμονα την βιωσιμότητα στην πρώτη ύλη -το νικητήριο πιάτο θα αντιπροσωπεύει την αρχή ότι τα τρόφιμα είναι καλύτερα όταν προκύπτουν ως αποτέλεσμα κοινωνικά υπεύθυνων πρακτικών.

AcquaPannaAwardforConnectioninGastronomy: Θα αναδειχθεί από τους μέντορες που εκπροσωπούν 50 χώρες σε όλο τον κόσμο – το νικητήριο πιάτο θα είναι αυτό που θα αντικατοπτρίζει τη σχέση μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών, γιορτάζοντας μια σφαιρική προσέγγιση της γαστρονομίας.

Οι νικητές του S.PellegrinoYoungChefθα έχουν την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν παγκόσμια προβολή με σημαντικό επαγγελματικό κύρος. Οι νικητές θα κληθούν επίσης να συμμετάσχουν σε πολλές από τις ετήσιες εκδηλώσεις του S.Pellegrinoπου διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων που σχετίζονται με μελλοντικούς διαγωνισμούς YoungChef.

Οι αιτήσεις για το διαγωνισμό S.Pellegrino Young Chef 2019/20 έχουν ανοίξει από τις 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Sanpellegrino.com και θα διαρκέσουν έως τις 30 Απριλίου 2019. Ακολουθήστε μας στο www.sanpellegrino.com και www.facebook.com/SanPellegrino/.

 

 

Σχετικά με το S.Pellegrino and Acqua Panna

ΤαS.Pellegrino, Acqua Panna και Sanpellegrino Sparkling Fruit Beverages είναι διεθνείς εμπορικά σήματα του Sanpellegrino S.p.A., το οποίο έχει έδρα το Μιλάνο στην Ιταλία. Με διανομή σε περισσότερες από 150 χώρες μέσα από υποκαταστήματα και διανομείς και στις 5 ηπείρους, αυτά τα προϊόντα αντιπροσωπεύουν την εξαιρετική ποιότητα λόγω της καταγωγής τους και της τέλειας απόδοσης του Ιταλικού στιλ παγκοσμίως ως μία σύνθεση ευχαρίστησης, υγείας και ευεξίας.

 

Η Sanpellegrino S.p.Aιδρύθηκε το 1899 και αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των αναψυκτικών στην Ιταλία με την σειρά των ανθρακούχων νερών της, μη αλκοολούχων απεριτίφ, ποτών και κρύου τσαγιού. Ως  κύριος παραγωγός μεταλλικώννερών στηνΙταλία, έχει δεσμευτεί να προάγει αυτό το βασικό αγαθό για το καλό του πλανήτη και να εργάζεται με ευθύνη και με πάθος έτσι ώστε να βεβαιώσει ότι αυτό το αγαθόέχει ένα ασφαλές μέλλον.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με:

ΜαρίαΓρίφσα, Senior Brand Manager Nestle Waters Hellas, e-mail: Maria.Grifsa1@gr.nestle.com

ΜαρίναΖαμζάρα, Senior Account Manager V+O Communication: e-mail: mz@vando.gr, τηλέφωνο: 210 7249000 (252)