Το Sportsthea έγινε 9 ετών και συνεχίζει πιο δυναμικά…

Ήταν Σεπτέμβρης του 2011, ένα Φθινοπωρινό απόγευμα, όταν ο Μάκης έδωσε το… σύνθημα για τη δημιουργία ενός site που θα ενημερώνει το κοινό άμεσα και αντικειμενικά, για τα αθλητικά δρώμενα στα νησιά μας.

Εμείς, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τον αθλητισμό, το αποδεχθήκαμε και το Sportsthea άρχισε να κάνει δειλά – δειλά την εμφάνιση του στο διαδίκτυο.

Ο αθλητισμός, για τον οποίο ταχθήκαμε να υπηρετήσουμε από αυτό το πόστο και η αγάπη μας για αυτόν και τα νησιά μας, Κεφαλονιά – Ιθάκη, ήταν το ερέθισμα να πραγματοποιήσουμε αυτό το εγχείρημα.

Κανείς δεν ήξερε που μπορούμε να φθάσουμε, οι δυσκολίες και οι στεναχώριες πολλές φορές αρκετές. Προσπαθήσαμε να σταθούμε στα πόδια μας, να προχωρήσουμε και τα καταφέραμε.

Καταφέραμε με την αγάπη σας να είμαστε «ζωντανοί», διαψεύδοντας ακόμη και αυτούς τους λίγους, που προσπαθούσαν να μειώσουν με τα ειρωνικά τους σχόλια την προσπάθεια μας και, πιστέψτε μας, δεν είναι καθόλου εύκολο, για αυτό ευχαριστούμε που εσείς την θεωρείτε πετυχημένη. Είμαστε ανεξάρτητοι, αντικειμενικοί και θα παραμείνουμε, πιστοί σε αξίες και αρχές. Πιστοί σε αυτούς που καθημερινά μας διαβάζουν και με τον καλό τους λόγο μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους απογοητεύσουμε, όπως άλλωστε έχουμε κάνει μέχρι σήμερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μας στηρίζουν και μας έδειξαν εμπιστοσύνη, όλα αυτά τα χρόνια, υποσχόμενοι ότι δεν θα παρεκκλίνουμε αυτής μας της 9ετούς πορείας στον αθλητικό χώρο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Φυσικά, περιττό να αναφέρουμε, ό,τι διαβάζετε σε αυτό το site, ανεβαίνει με θυσίες, κόπο, ξενύχτια, ατελείωτα χιλιόμετρα και πολλές ώρες πάνω στο υπολογιστή, και οπωσδήποτε χωρίς κάποιο οικονομικό όφελος!  Σίγουρα όμως, το μεγάλο μας κέρδος είναι η στήριξη, η αγάπη και πολλές φορές η βοήθεια σας, κάτι που μας δίνει τη δύναμη να προχωράμε. Να είμαστε λοιπόν όλοι καλά να γιορτάσουμε του χρόνου την ίδια εποχή την 10η επέτειο των γενεθλίων μας, αλλά και πολλά περισσότερα στη συνέχεια!!

H συντακτική ομάδα και οι συνεργάτες του Sportsthea