Τρείς εξ’ αναβολής αγώνες Α’ Κατηγορίας

Tρείς εξ’ αναβολής αγώνες της Α’ Κατηγορίας θα γίνουν σήμερα.

Τα Διλινάτα θα παίξουν στο Σταυρό (11 π.μ.) με αντίπλαο τον Οδυσσέα (Διαιτητές Ν. Χατζηγεωργίου, Β. Θωμάς-Χρ. Μιχαλιτσιάνου), ο Ευγερος θα παίξει στα Φαρακλάτα (3.30’ μ.μ.) με τους Πρόννους (Απ. Καραϊσκος, Ν. Αντωνιάδης-Ε. Μπακάκη) και η Σάμη θα αντιμετωπίσει στον Καραβόμυλο (3.30’ μ.μ.) τον Εθνικό Κεφαλονιάς (Σπ. Μαγουλάς, Δ. Γάτσιος-Π. Κομητόπουλος).

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρώτος κανονικής περιόδου ο Πυλαριακός

Τελείωσε την Κυριακή η κανονική διάρκεια του φετινού Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, το οποίο θα συνεχιστεί με τους αγώνες μπαράζ για άνοδο στην Α’ Κατηγορία με τις 4 πρώτες ομάδες (Πυλαριακός, ΠΑΟ, Ερισος και Εθνοφρουρός). Εκτός έμεινε ο Ηρακλής Πρόννων που θα μείνει στη Β’ Κατηγορία.

n Στους δύο τελευταίους αγώνες ο πρώτος της κανονικής περιόδου Πυλαριακός ήλθε ισόπαλος 2-2 με τον 4ο Εθνοφρουρό. Τα γκόλ του Πυλαριακού πέτυχαν οι Αλ. Ποταμιάνος (4′) και Παν. Σταμούλης (5′). Για τον Εθνοφρουρό σκόραραν οι Γ. Μπάμπης (60′) και Σπ. Αλεξανδράτος (80′).

n Στον άλλο αγώνα ο ΠΑΟ νίκησε την Ερισο και βρέθηκε στη 2η θέση. Τα γκολ των «πράσινων» πέτυχαν οι Γασπαρινάτος (18′) και Καββαδίας (αυτογκόλ, 81′).

Οι «4» των Playoffs

Πυλαριακός +4, ΠΑΟ Κεφαλονιάς +2, Ερισος +1, Εθνοφρουρός 0.

Τα μπαράζ ξεκινάνε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Μαρτίου και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1η αγωνιστική:

  • Εθνοφρουρός-Eρισος
  • Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς-Πυλαριακός

2η αγωνιστική:

  • Εθνοφρουρός-Πυλαριακός
  • Ερισος-Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς

3η αγωνιστική:

  • Πυλαριακός-Ερισος
  • Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς-Εθνοφρουρός

Στον β’ γύρο οι αγώνες θα διεξαχθούν αντίστροφα.