Τώρα είσαι «το δικό τους» αστέρι στον Ουρανό!

«Εφυγε» σήμερα τα ξημερώματα στα 45 της η αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αργοστολίου «Η Κράνη» Μαρία Σκλαβουνάκη, μετά από πολύχρονη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, αφήνοντας πίσω της δυσαναπλήρωτο κενό και αβάσταχτο πόνο.

Πριν δεκαπέντε μέρες που συναντηθήκαμε στην Αθήνα, τίποτε από τη συμπεριφορά της δεν μαρτυρούσε τον ερχομό τούτου του μοιραίου. Τίποτε δεν φάνηκε στο αισιόδοξο χαμόγελό της, αλλά και στα θλιμένα -τα τελευταία χρόνια- μάτια της. Αγωνίστρια με περίσσια εξιοπρέπεια, μέχρι την τελευταία στιγμή!

Η Μαρία, διατηρούσε εμπορικό κατάστημα στο Λιθόστρωτο και ήταν σύζυγος του προέδρου των Αστυνομικών Κώστα Γρηγορόπουλου και μητέρα δύο αγοριών, του Διονύση και του Γιώργου.

Δύσκολα βρίσκονται λέξεις για να εκφράσουν τα συναισθήματα της απώλειας για τη Μαρία, μία εξαιρετική συμπολίτισσά μας, που στο πέρασμά της από τούτη τη ζωή, άφησε πολύ δυνατά τα χνάρια της για το ήθος και την αξιοπρέπεια που τη συνόδευαν σε κάθε της βήμα.

Μία αξιέπαινη κόρη, μάνα, σύζυγος και αδελφή, μία πραγματική φίλη για όσους τη συναναστράφηκαν, μία εξαιρετική συνεργάτιδα για όσους συνεργάστηκαν μαζί της, μία καθημερινή εργάτρια της ζωής που ποτέ δεν παραπονιόταν, ποτέ δεν είπε «κουράστηκα»!

Η Μαρία, πηγή έμπνευσης για την οικογένειά της και τους ανθρώπους της, έδινε τη «δική της μάχη» με μία ιδαίτερη δύναμη, χωρίς ποτέ να μεταφέρει το βάρος αυτό σε κανέναν.

Στρατιώτης δίπλα της ο σύζυγός της Κώστας.

Καλό ταξίδι Μαρία στα Ουράνια και οι δικοί σου άνθρωποι, ξέρουν ότι από σήμερα, είσαι το «ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙ» στον Ουρανό που θα φωτίζει και θα συντροφεύει κάθε βήμα τους!

Συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στο σύζυγό της Κώστα, τα παιδιά της, στα αδέλφια της!

Δ.Δ.-