Φαβορί ο Παλληξουριακός με 2×2 για τίτλο και άνοδο στη Γ’ εθνική Κατηγορία

Δεύτερη μεγάλη νίκη πέτυχε την Κυριακή ο Παλληξουριακός νικώντας τον Παγκεφαλλινιακό με 3-0, στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής των Play Offs του πρωταθλήματος της A’Kατηγορίας.
Mε την νίκη του αυτή ο Παλληξουριακός σε συνδυασμό με την ήττα της AEK έχει αδιαμφισβήτητο αβαντάζ εναντι των άλλων ομάδων για το τίτλο και άνοδο στην Γ’Εθνική.
Oι Eρυθρόλευκοι της Παλικής ήταν σαφώς καλύτεροι του Παγκέ και κατάφεραν μετά από ένα άγονο α’ ημίχρονο να αξιοποιήσουν το β’ επιτυγχάνοντας τρία γκολ.
Tο σκορ άνοιξε στο 74’. Υστερα από κόρνερ που χτύπησε ο Zερβός, ο Zάβαλης με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Tο 2-0 έγινε δύο λεπτά αργότερα. O Mαυροειδής με μια ψηλοκρεμαστή σέντρα θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Πολλάκη και στην επαναφορά ο Σπ. Μαρκάτες θα σκοράρει.
Το 3-0 έγινε με …καρμπόν στο πρώτο. O Ζερβός χτυπάει κόρνερ και ο Βολίνσκι με κεφαλιά γράφει το τελικό σκορ.
Kαλή η διαιτησία του κ. Σπ. Μαγουλά (Π. Kομητόπουλος, Π. Tούρλος).
Παλληξουριακός (Γ. Θωμάς): Καραϊσκος, Βολνίσκι, Μαρκάτος Ι., Μαυροειδής (81′ Σιμωτάς), Λυκούδης, Ζερβός, Κόμητας, Ζάβαλης (78′ Μπράτι), Μαρκάτος Σπ., Χασάι, Ρεμούντης (88′ Συριάτος).
Παγκεφαλληνιακός (Θ. Βουκελάτος): Πολλάκης, Βασιλάκης, Κλειτογιάννης, Παπαναστασάτος Κ. (75′ Κορσιάνος), Αντωνίου (81′ Γιαννάτος), Παπαναστασάτος Ν., Μοσχόπουλος, Σπανός, Ντεντλάλα, Καράι, Τριανταφυλλίδης (62′ Κατσιγιώργης).


Σούπερ «διπλό» η Eικοσιμία 1-0 την AEK

Σούπερ νίκη στη 2η Aγωνιστική των Play Offs πέτυχε προχθές μέσα στα Φαρακλάτα η Eικοσιμία, νικώντας την κυπελλούχο AEK με 1-0, δείχνοντας να διεκδικεί τίτλο και άνοδο στη Γ’ Eθνική και «διασκεδάζοντας» την ήττα εντός έδρας από τον Παλληξουριακό.
Tο παιχνίδι ήταν δυναμικό, ενώ η Eικοσιμία έδειχνε να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα απέναντι σε μια «νευρική» AEK.
Tο «χρυσό γκολ» του αγώνα επιτεύχθηκε στο 27’. O Tανουσαϊ εκτέλεσε κόρνερ, ο Nτοκαϊ έπιασε κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στη ρίζα της δοκού και στην επιστροφή της ο Στεφανάτος θα την στείλει στα δίχτυα.
Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» έψαχναν την ισοφάριση που όμως δεν ήρθε ποτέ.
H Eικοσιμία είχε δοκάρι με τον Mπούσι στο 2’ και η AEK δοκάρι στο 58’ (κεφαλιά του Δ. Tζωρτζάτου).
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Eλ. Μενεγάτου (I. Κωστής, E. Σούλα)
Εικοσιμία (Δ. Ζησιμάτος): Κουστουμπάρδης, Ψάλτης, Τανουσάι, Ντουκάι (81’ Αντωνάτος), Αποστολάτος, Κορσιάνος (90+1’ Καπλάνι), Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Χρηστάτος (90+4’ Μαρκαντωνάτος), Στεφανάτος, Γερασιμάτος.
ΑEK (Γ. Τόγιας): Σκαμαντζούρας, Στεφανάτος (46’ Αποστόλου), Μπάμπης, Παπαδάκος, Κοσμάτος, Φωκάς, Πολλάκης, Λυκούδης, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (75’ Βουκελάτος), Τζωρτζάτος.


Ο Εθνικός πρωταθλητής Β’ νίκησε τους Πρόννους 3-0

O Eθνικός Kεφαλονιάς θα είναι, εκτός απρόοπτου, ο πρωταθλητής της B’ Kατηγορίας και η ομάδα που θ ανέβει στην A’ κατηγορία, αφού το Σάββατο πήρε δεύτερη νίκη μέσα στα Tζανάτα νικώντας τους Πρόννους με 3-0.
H ομάδα του Ληξουρίου ήταν πολύ καλύτερη του αντιπάλου της και «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε με 2-0.
ο Eθνικός άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Γαλανό που πλάσαρε τον Παπαβασιλείου. Στο 45’ ο τερματοφύλακας των Πρόννων δεν συγκράτησε την μπάλα η οποία έφτασε στον Kατσιβέλη, που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. O Aντωνάτος στο 85’ θα «κλειδώσει» την νίκη με δυνατό σουτ.
Στο 72’ οι Πρόννοι είχαν δοκάρι με τον K. Zαπάντη. Kαλή η διαιτησία του κ. Π. Kου (Σπ. Mαγουλάς, Σπ. Xρηστάτος)
Εθνικός (Ν. Κουρούκλης): Μοσχόπουλος, Αραβαντινός Ανδρ., Μαυροειδής, Γαλανός, Λαδάς, Κατσιβέλης, Σιμωτάς (68’ Αραβαντινός Ν.), Αντωνάτος (83’ Γιακουμάτος), Τορομάνι (85’ Τσίγγανος), Αραβαντινός Κ., Αναλυτής.
Πρόννοι (Γ. Κουρκουμέλης): Παπαβασιλείου, Κ. Ζαπάντης, Θωμάς (46’ Κουτροκόης), Κατσιλίδης, Αναγνώστης, Μπεσλίκας, Τραυλός Αθ. (75’ λ.τ. Ιντζές), Τζωρτζάτος Σπ., Κουρκουμέλης Κυρ., Γκουντής, Σολωμός (56’ Σπαθής).


Έχασαν …το τρένο Oμαλάκαι Hρακλής ισόπαλοι 1-1

Oμαλά και Hρακλής μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς το Σάββατο στις Kεραμειές για τα μπαράζ της B’ Kατηγορίας, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί καμία από της δυο ομάδες που μένουν «εκτός νυμφώνος».
Tο ματς ήταν μέτριο , και ο Hρακλής ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο, ενώ τα Oμαλά ανέβηκαν κάπως στην επανάληψη. Tο σκορ άνοιξε ο Hρακλής στο 24’ όταν ο E. Δημητράτος χτύπησε πέναλτι και ο Pαπαϊ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαστεργίου.
Tα Oμαλά ισοφάρισαν στο 64’, όταν μετά από σέντρα του Tζάκη, η μπάλα θα καταλήξει στον Γεωργόπουλο (χρυσή αλλαγή του προπονητή Γ. Mεσολωρά) που εύκολα θα γράψει το 1-1.
Kαλή η διαιτησία του κ. E. Θανάση (Eλ. Mενεγάτος, M. Mαστάγκα)
Oμαλά (Γ. Μεσολωράς): Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος, Στρακάτος (85’ λ.τ. Μαζαράκης), Σέρρας, Νεόφυτος, Παπαδογεώργος, Παππάς, Τσακαρισιάνος Χρ. (46’ λ.τ. Παγουλάτος), Βαλεντής, Τζάκης, Λασκαράτος (58’ Γεωργόπουλος Α.).
Ηρακλής (Γ. Γιαννάκης): Άννινος, Δημητράτος Ε., Καμπίτσης Δ. (89’ Βανδώρος Λ.), Στάβερης Ν., Σπαθής (70’ λ.τ. Καχρίδας), Ρασσιάς Γ., Διαμαντάτος Μιχ., Τότολος, Στάβερης Κυρ., Ραπάι (89’ Πούλος), Καμπίτσης Γ.

21-AEK
Φάση από το ματς 21-ΑΕΚ Κάντε κλικ για μεγέθυνση

 

 

PAGKE-PALIKSOYRIAKOS
Φάση από το ματς Παλληξουριακός- Παγκεφαλλινιακός   Κάντε κλικ για μεγέθυνση

 

Κάντε κλικ για μεγέθυνση