Φουλ «Tζίτζι» υποστηρίζει ο καθηγητής Bαγγέλης Mατσούκης. Γράφει το Παιδί τση Πιάτσας

ΤΙ ΕΓΙΝΕ παιδιά; Ενώ τα περισσότερα μηνύματα που έρχονταν χθες από Αθήνα μιλούσαν για «μεγαλειώδη και ειρηνική πορεία», υπήρχαν  και μηνύματα που έλεγαν ότι οι «αντιεξουσιαστές» μετά την πορεία «έδωσαν και πήραν» στα Εξάρχεια με πετροπόλεμο και μολότωφ.

ΑΚΟΜΑ κάποια μηνύματα έλεγαν ότι οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια σπάγανε τα πεζοδρόμια με …βαριοπούλες, ενώ υπήρξαν και εκτεταμένες ζημιές σε καταστήματα και επιχειρήσεις.

ΦΟΥΛ «Τζίτζι» υποστηρίζει ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πολιτευτής της Ν.Δ. Βαγγέλης Ματσούκης.

ΜΑΛΙΣΤΑ έμαθα ότι ο Βαγγέλης είναι και στο επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα σε κεντρικό επίπεδο.

ΕΠΙΣΗΣ ο Βαγγέλης ετοιμάζεται να επανεκδόσει την εφημερίδα του «Φιλελεύθερος Ριζοσπάστης», προκειμένου να βοηθήσει ώστε η Ν.Δ. με τον «Τζίτζι» να κάνει restart.

ΠΡΟΧΩΡΕΙ η ιδέα να μπει στην Κολώνα μαρμάρινη πλάκα προς τίμην του Πετράν επειδή …έκλεισε τη Γέφυρα! Κι ασφαλώς θα είναι η πρώτη φορά που θα επιβραβευτεί κάποιος επειδή …έκαμε κακό στους συμπολίτες του!..

Ο ΜΙΝΤΙΑΡΧΗΣ Γιώργος Κουρής «ψήνει» τον φίλο του τον Παύλο να ξαναπάει την Κυριακή στην εκποπμή «Kontra 24» του Αιμίλιου Λιάτσου.

 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ παραμένει πάντα …πονηρός και θέλει να ανεβάσει κι’ αλλο την ακροαματικότητά του…

ΤΩΡΑ με το παραμικρό θα σημαίνει κόκκινος συναγερμός… Χθες δεν έγινε ο αγώνας Γερμανίας-Ολλανδίας στο Ανόβερο γιατί στο γήπεδο βρέθηκε μια ύποπτη βαλίτσα…

 Ο τ. ΝΟΜΑΡΧΗΣ Διονύσης Γεωργάτος φαίνεται ότι στηρίζει αναφανδόν το Νικόλα στην προσπαθειά του να δώσει εκλογική μάχη για την κατάκτηση του Δήμου Κεφαλονιάς. Προφανώς θέλει να του ανταποδώσει τη στήριξη που του έκανε ο Επόπτης Εμπορίου της ΠΙΝ όταν ήτανε νομάρχης.

 ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ βρίσκεται ο τ, δήμαρχος Μάκης Φόρτες. Μάκη, πρόσεχε τους Τζιχαντιστές γιατί εκεί είναι το ορμητηριό τους!

Το παιδί
τση Πιάτσας

πινακίδες