Φρίκη: Κομμάτιασε με τον άνδρα της τον εραστή της και τον σέρβιραν σε μπάρμπεκιου στους γείτονες! Απίστευτο έγκλημα στις ΗΠΑ.

Τα περισσότερα ζευγάρια ορκίζονται πίστη και αφοσίωση τη μέρα του γάμου τους, όχι όμως ο Τζέισον και η Κέλι Κόχραν.

Όταν παντρεύτηκαν το 2004 ορκίστηκαν ότι όποιος κι αν έμπαινε ποτέ ανάμεσά τους θα τον σκότωναν μαζί.

Δέκα χρόνια αργότερα, το 2014, κι ενώ ζούσαν στο Άιρον Ρίβερ του Μίσιγκαν, ο γάμος τους πέρασε μια σοβαρή κρίση. Ο Τζέισον είχε προβλήματα υγείας κι η Κέλι έπεσε στην αγκαλιά ενός εργολάβου, που τον γνώρισε μέσω της δουλειάς της, ονόματι Κρις Ρέγκαν. Ο τελευταίος, ένας 53χρονος διαζευγμένος πατέρας δύο παιδιών, την πολιορκούσε με πανάκριβα δώρα, μέχρι που την σπίτωσε σ’ ένα άνετο διαμέρισμα. Όμως τα νέα έφθασαν στα αυτιά του άνδρα της, ο οποίος της θύμισε τον όρκο που είχαν δώσει.

Το μπάρμπεκιου

To ζευγάρι των δολοφόνων, Κέλι και Τζέισον Κόχραν (Φωτογραφία: Facebook) To ζευγάρι των δολοφόνων, Κέλι και Τζέισον Κόχραν (Φωτογραφία: Facebook)

Η Κέλι συμφώνησε ότι πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία και προσκάλεσαν τον εραστή της στο σπίτι τους. Τον υποδέχθηκαν μ’ ένα όπλο, τον ακινητοποίησαν και τον κομμάτιασαν μ’ ένα ηλεκτρικό πριόνι. Έχοντας φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια, διασκόρπισαν τα κομμάτια σε δάσος της γύρω περιοχής και παράτησαν το αμάξι του θύματος σ’ ένα πάρκινγκ. Η τελευταία πινελιά του εγκληματικού τους σχεδίου; Να σερβίρουν τα τελευταία κομμάτια από τη σορό του θύματος σε μπάρμπεκιου με τους γείτονες!…

To θύμα της στυγερής δολοφονίας, Κρις Ρέγκαν To θύμα της στυγερής δολοφονίας, Κρις Ρέγκαν

Ένα χαρτί με τη διεύθυνση της Κέλι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του θύματος οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη του ζευγαριού. Έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι των κανιβάλων, αλλά δεν βρήκαν τίποτε. Η Κέλι παραδέχθηκε ότι είχε δεσμό με τον Κρις, αλλά υποστήριξε ότι αυτό δεν πείραζε τον άνδρα της γιατί είχαν ανοικτή σχέση. Κι αφού δεν βρέθηκε ίχνος του θύματος, γλίτωσαν την απαγγελία κατηγοριών και μετακόμισαν στην Ιντιάνα για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Η εκδίκηση

Αλλά το παρελθόν συνέχισε να τους κυνηγά και στο νέο τους σπίτι. Σύντομα αρχίζουν οι καυγάδες, καθώς η Κέλι αγαπούσε τον εραστή της και θέλει να εκδικηθεί τον άντρα της που την ανάγκασε να μετάσχει στο φόνο του. Ένα βράδυ καλεί την Άμεσο Δράση και ουρλιάζει ότι ο άνδρας της δεν νιώθει καλά. «Κάνει εμετό, ιδρώνει», λέει. Όταν φθάνει το ασθενοφόρο, τους λέει ότι ο άνδρας της είναι καταθλιπτικός κι έχει πάρει ηρωίνη.

«Θέλω να πεθάνω στη φυλακή»

Η νεκροψία, ωστόσο, θα δείξει ότι ο Τζέισον δεν πέθανε από υπερβολική δόση αλλά από ασφυξία. Οι Αρχές της απαγγέλλουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία, εκείνη θα το σκάσει, αλλά θα συλληφθεί αργότερα και θα καταδικαστεί σε 65 χρόνια κάθειρξης.

«Θέλω να πεθάνω στη φυλακή», είπε στο δικαστήριο.

Η Κέλι Κόχραν (Φωτογραφία: Lake County Sherrif's Office) Η Κέλι Κόχραν (Φωτογραφία: Lake County Sherrif’s Office)

Η οικογένεια του Τζέισον υποπτεύεται ότι η Κέλι έχει σκοτώσει έως και εννέα ακόμη άνδρες σε τέσσερις πολιτείες των ΗΠΑ.

Κι αν αποδειχθεί αυτό, ίσως η 34χρονη Κέλι Κόχραν να καταγραφεί ως μια από τις χειρότερες φόνισσες στην ιστορία των ΗΠΑ.

(iefimerida)