Χάνεται στην Ελλάδα!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Θα μπορούσε κάλλιστα νάχει ένα εντυπωσιακό «παρόν» κι ένα ένδοξον μέλλον, να αποτελεί γενικό θαυμασμό, να τα κονομήσει …άτσαλα και να μην υπάρξει κανείς να τον κατηγορήσει για τίποτε!
Εννοώ, αυτόν τον γιο, τον πρωθυπουργό, τον Alexis που με την «δια πρώτη φορά Αριστερά» δέχτηκε να συνεργαστεί με τη Δεξιά. Kαι ποιά Δεξιά; Στο Χόλλυγουντ, αυτός ο ωραίος άντρας. ο λαμπρός συνομιλητής, ο ευγενικός με την ασυνήθιστη επικοινωνιακή-διπλωματική γλώσσα, δηλαδή ηθοποιϊα θα μπορούσε να περάσει τον Σαββάλα! Θα τον στήριζαν -εξ’ άλλου-, Ελληνες Αριστεροί-Προοευτικοί σκηνοθέτες που διακρίνονται παγκοσμίως, στο είδος.

Τα σενάρια που του ταιριάζουνε απόλυτα και θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει μεταξύ των πολλών είναι: «O κωλοτούμπας», «ο Αριστερός Δεξιόχειρας», «Η γραββάτα δεν κάνει τον άνθρωπο», «Oταν το παραμύθι συναντά την ιστορία», «ο παράνομος», τα συναιτεράκια», «ο καταζητούμενος», «ο καουμπόυς με τ’ άσφαιρα περίστροφα», «ο ψευτόμαγκας της Θεσσαλονίκης», κ.ά.
Και όμως αυτός ο λεβέντης προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα, να μην δραπετεύσει να παίρνει γύρω στις 8.000 Ε το μήνα και να είναι άξιος συνεχιστής του «Κινέζου» του Γιωργάκη, του Κωστάκη, και τ’ Αντωνάκη! Να έχει καθημερνά απέναντι του μία «άθλια» αντιπολίτευση στο Κοινοβούλιο που μοναδικό σκοπό έχει την εκθρόνισή του! Ελεος! Ελεος πια… Είναι να μην τον λυπάσαι;
-Τώρα μη μου πείτε πως η «απλή αναλογική» που …υπερψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, δεν έγινε εν ονόματι των αξιών και αρχών της δια πρώτην (ουχί και τελευταίαν) φοράν Αριστεράς.
-Oταν ομιλεί (διδάσκει ηθικήν) στο Κοινοβούλιο δεν δίνει την εντύπωση Αρχάγγελου; Θράσος απύθμενον στην συνέπειαν!
Και τώρα, εν τέλει, έχουμε καταλάβει ότι χανόμαστε ή μάλλον πως είμαστε χαμένοι; Με σιχαμένους πολιτικούς τι άλλο μπορούσαμε να πάθουμε; Είμαστε (ξε)πουλημένοι προ πολλού!
Μας άξιζε τέτοια τύχη, ώστε ο Θεός να μας τιμωρήσει; Και ο Κίσινγκερ, αυτός ο Αμερικανοεβραίιος μισΕλλην, αυτός ο μηχανορράφος που ασκεί ακόμη εξουσία στην Αραποαμερικάνικη πολιτική έχει προβλέψει πως το 2018 δεν θα υπάρχει Ελλάδα!
Θέλετε να πέφτει έξω ένα, δύο χρόνια;
Το τέλος μας είναι προδιαγέγραμένο.
Αλλωστε τι θάχει απομείνει από τη Χώρα; Πόσοι θα πεθάνουν από ασιτία; Πόσοι λαθρομετανάστες θα προστεθούν, σε ποιό τμήμα θα κυματίζει η Ελληνική σημαία; Στο Αιγαίο; Στη βόρεια, στην Ανατολική Μακεδονία;
Αν μείνει στην Κρήτη, μπράβο μας…