“Χ”ρυσή ισοπαλία στον Καραβόμυλο… Πρώτος της κανονικής περιόδου ο Πυλαριακός

Σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Καραβομύλου, διεξήχθη η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Β´ κατηγορίας, ανάμεσα στον Πυλαριακό και την Έρυσσο.

Ένα παιχνίδι που είχε διακοπεί πριν τρεις εβδομάδες στο 21’ λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ των φιλοξενουμένων, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού του νεαρού αμυντικού των γηπεδούχων, Άγγελου Γασπαρή.

Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2 και συγχρόνως να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, μπροστά στις δυο εστίες.

Φάσεις και γκολ

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Πυλαριακός θα φέρει το ματς στα ίσια.

Συγκεκριμένα στο 25’, ο Μινέτος θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα Καββαδία και με ψύχραιμο πλασέ θα πετύχει το 1-1.

Στο 27’ η ομάδα της Ερύσσου θα πάρει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ με τον Ε. Sula, ο οποίος μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα Μακρή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του, γράφοντας το 1-2.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (28’) η ομάδα του Πυλαριακού, μετά την σέντρα, θα πραγματοποιήσει ένα γέμισμα από την άμυνα και ο Γρηγοράτος, μετά την κακή εκτίμηση της άμυνας, με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ θα φέρει εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια σημειώνοντας το 2-2.

Στο 35’, πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καψογιώργη, αποκρούει εντυπωσιακά ο Μακρής σε κόρνερ.
Στο 42’ πολύ ωραίος συνδυασμός των παικτών των φιλοξενουμένων, με τελικό αποδέκτη και πάλι το νεαρό Καψογιώργη, το σουτ του οποίου όμως καταλήγει εκ νέου στην αγκαλιά του Μακρή.

Στο 50’ νέα, πολύ ωραία συνεργασία των παικτών της Ερύσσου, η μπάλα θα φτάσει δεξιά και από εκεί ο Παπάς Γρ., θα επιχειρήσει πολύ ωραίο αριστερό σουτ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μακρή.

Στο 66’ πολύ μεγάλη στιγμή για τον Πυλαριακό. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα θα φτάσει στον Καβαλλιεράτο, το σουτ του οποίου θα περάσει, λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα Καββαδία.

Στο 76’ νέα καλή φάση για τον Πυλαριακό και τον Νικολοβιέννη, ο οποίος ύστερα από την σέντρα από δεξιά, θα «τσιμπήσει» την μπάλα, που τελικά θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.

Αυτή θα είναι και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Με αυτό το 2-2 η ομάδα της Πυλάρου κερδίζει, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, την πρώτη θέση και μαζί το απόλυτο πλεονέκτημα των +4 βαθμών για τα playoffs, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής.

Από την άλλη, η Έρυσσος θέλει μόνο νίκη την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας στο ντέρμπι με τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, προκειμένου να είναι αυτή που θα κερδίσει την 2η θέση της τελικής κατάταξης.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τις κες Δ. Ρηγοπούλου και Ε. Μπακάκη.

Οι συνθέσεις

Πυλαριακός: (Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Κουγιανός, Τουλάτος (66’ Αλυσανδράτος Μ.), Μιχαλίτσης, Μινέτος (59’ Rexha), Saliaj, Νικολοβιένης, Σταμούλης Π., Γρηγοράτος (29’ Μάστορας), Αλυσανδράτος Σπ. (53’ Καβαλλιεράτος), Σολδάτος.

Α.Ο. Ερύσσου: (Δ.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας, Στεφάνι (70’ Βαλσαμής), Ρεπούσης, Βασιλάτος, Πατρίκιος, Λάμα, Πάπα Γρ., Καψογιώργης, Sula (83’ Rexha D.), Σπυρόπουλος, Κοψίνης.

(sportsthea.gr)