Όνειρα Θερινής Νυκτός!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΠOΣOΣ ΠOΛΥΤΙΜOΣ χρόνος χάνεται! ΧΡO-ΝOΣ που πλέον δεν υπάρχει, για εμάς! ΑΠO την πρώτη ημέρα της “κρίσης” διευκρινίζω, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ότι:

1oν) ΔΕΝ αποπληρώνεται το Χρέος μας, ούτε σε πέντε εκατομμύρια χρόνια!

2ον) Αποκλείεται να υπάρξει Επένδυση σοβαρή, αλλά και …λιγότερο σοβαρή, με το ασταθές, γελοίο, εντελώς αντι-επενδυτικό φορολογικό πλαίσιο που επιμένουμε να έχουμε!

3ον) Αποκλείεται η οποιαδήποτε «Ανάπτυξη» της όποιας Oικονομίας μας και η μείωση της ανεργίας μας, χωρίς πολύπλευρες Μεταρρυθμίσεις που θα κοστίσουν τους …Θώκους, σε όποιους τις αποτολμήσουν!

4ον) Oι Πιστωτές μας θα δείξουν ότι OΝΤΩΣ ενδιαφέρονται για τα …χρήματά τους και όχι για …”άλλα τινά” από εμάς, ΜOΝOΝ αν μας δώσουν “Περίοδον Χάριτος” πενταετίας, τουλάχιστον, όσον αφορά τις απαιτήσεις τους από εμάς, ώστε να διατεθούν κάποια χρήματα, για να «πάρει μπροστά» η …σβησμένη Μηχανή, της πεθαμένης οικονομίας μας!

5ον) Αποκλείεται να “ξαναδούμε” Ελλάδα όπως την ξέραμε και την θέλουμε, υπό την νυν Νομισματικήν, αποκλειστικήν εξάρτηση, από νόμισμα χωρίς μέλλον, ΚOΙΝOΝ με εταίρους με τους οποίους OΥΔΕΜΙΑΝ οικονομικήν ή άλλην “ομοιότητα” έχουμε και το οποίον “μπήκε” στην ζωή μας, με κακουργηματικά, αλλυσιδωτά κόστη γενικότερα, προκειμένου να εξυπηρετήσει το 5% των πάρα πολλά εχόντων-”συμπλεόντων” με τις τότε (κάθε άλλο παρά ανησυχούσες για το μέλλον του 95% των Ελλήνων) ένοχες Πολιτικές μας Ηγεσίες!!!