«Ώρες παραμυθιού» για τους μαθητές

Η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη ενόψει των Γιορτών των Χριστουγέννων διοργανώνει για του μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Ληξουρίου και Αγίας Θέκλης τις «Ωρες Παραμυθιού». Συγκεκριμένα:

  • Μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας και των εκπαιδευτικών του Β’ Νηπιαγωγείου Ληξουρίου καλεί την εθελόντρια της Βιβλιοθήκης -απόφοιτο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων- κ. Βούλα Αντωνέλλου-Βασάλα, η οποία θα διαβάσει στο χώρο του Β’ Νηπιαγωγείου την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, στις 11.30’ π.μ. παραμύθια για τους μικρούς μαθητές. Παράλληλα, θα λειτουργήσει Εκθεση Παιδικού Βιβλίου για δανεισμό.
  • Σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Ληξουρίου, του Β’ Δημοτικού Ληξουρίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Θέκλης καλεί τους συγγραφείς του παραμυθιού «Ο Δράκος του Αίνου» κ. Κανελλίνα Μενούτη και κ. Χρίστο Χριστόπουλο, οι οποίοι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Α’ Δημοτικού Ληξουρίου την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι θα διαβάσουν και θα συζητήσουν το παραμύθι τους με τους μαθητές. Παράλληλα, με αφορμή αυτό το παραμύθι θα προχωρήσουν σε δραστηριότητες με τα παιδιά, ενώ στο χώρο θα λειτουργήσει Εκθεση Παιδικού Βιβλίου για δανεισμό.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ