1 χρυσό, 1 αργυρό και πολλά ρεκόρ για την ΓΕΚ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Χαλκίδα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ-16, όπου εκεί συμμετείχε η Γ.Ε. Κεφαλληνίας.

Οι συμμετοχές, ήταν πάρα πολλές και εκατοντάδες παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, δείχνοντας μάλιστα να χαίρονται και να απολαμβάνουν τη συμμετοχή τους στο μικρότερο ηλικιακά πρωτάθλημα στίβου.

Παρά τα «παιχνίδια» του καιρού, οι αγώνες ήταν απόλυτα επιτυχημένοι, τόσο στο βόρειο όμιλο, όσο και στο Νότιο που συμμετείχε η ομάδα από την Κεφαλονιά.

Στην Χαλκίδα την 1η θέση στα αγόρια κατέκτησε ο Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος και στα κορίτσια ο Γ.Σ. Κερατσινίου.

Όσον αφορά την Γ.Ε. Κεφαλληνίας, η παρουσία της με 8 αθλητές -τριες ήταν εντυπωσιακή, κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο στο ύψος αγοριών και ένα ασημένιο στα 80 μ. κοριτσιών, αλλά και πολλές άλλες διακρίσεις και ρεκόρ.

Ο Χάρης Αλιβιζάτος, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις, αναδείχθηκε 1ος στο άλμα σε ύψος με απίθανη επίδοση 1.92 μ., νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς.

Η Αποστολία Αντωνάτου, τερμάτισε στη 2η στα 80 μ. με επίδοση 10.18 που αποτελεί νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς στην κατηγορία Κ-16

Η Χαρά Μεταξά, ήταν 4η στη σφαιροβολία με επίδοση 10.97, βολή που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ για την αθλήτρια.

4η κατατάχθηκε και η Σπυριδούλα Τοτόλου στο τετραπλούν με άλμα στα 13.51 μ.

Ο Κωνσταντίνος Μινέτος κέρδισε την 5η θέση στο άλμα σε ύψος με νέο ατομικό ρεκόρ 1,73!

Η Ειρήνη Βλαχογιαννάτου κατέλαβε την 6η θέση στο ύψος κοριτσιών με άλμα 1,50 μ.

Τέλος, συμμετείχαν επίσης στο μήκος η Δέσποινα Βλαχογιαννάτου και η Μικαέλα Τοτόλου, οι οποίες, παρά την πολύ καλή τους προσπάθεια, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

Πραγματικά, μια εντυπωσιακή παρουσία με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Φυσικά, όλα οφείλονται στην σωστή δουλειά που γίνεται στο Σωματείο από τους αδελφούς Μεταξά και το υπόλοιπο team και αξίζουν, όπως και οι αθλητές τους, πολλά συγχαρητήρια.

Μας κάνουν υπερήφανους!