Δημοτικό Συμβούλιο το …«Ουζερί ο Νικόλας»! Ετσι έχει καταντήσει το Δημοτικό Συμβούλιο η Δημοτική Αρχή του ολιγάρχη δήμαρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου! Ο χαρακτηρισμός παραφρασμένος από αυτόν που είχε δώσει ο ίδιος ο Θεόφιλος στις 7/12/2015 όταν με ανακοίνωση της τότε παράταξής του ΑΕΚ (Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά) είχε πει ότι «Η Δημοτική Αρχή (Σ.Σ.: του Παρίση) έχει μετατρέψει το χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε χασαποταβέρνα «Ο Νικόλας», αναφερόμενος έμμεσα στον Νίκο Ανουσάκη!

Τώρα λοιπόν ο Θεόφιλος έχει μετατρέψει το Δημοτικό Συμβούλιο, με την χείρα βοηθείας που έχει πάρει από τον τοπικό αρχηγό του Μητσοτάκη, σε διακοσμητικό όργανο και κάτι περισσότερο σε …«ουζερί»!

Οι συνεδριάσεις, δεν φτάνει που είναι εντελώς ανούσιες μόνο για να βγαίνει κανά ψήφισμα κάπου – κάπου το οποίο και ποτέ δεν υλοποιείται, αλλά γενικά έχουν εξελιχθεί σε νερόβραστες μαζώξεις …έτσι για «να σκοτώνουμε την ώρα μας»!

Δεν τους αρκεί ότι επί της ουσίας το Συμβούλιο, ασχολείται με την έγκριση θεμάτων που …ήδη έχουν εγκριθεί (!) από την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής όπως στην επόμενη συνεδρίαση την ερχόμενη Τρίτη όπου τα 4 από τα 11 θέματα αφορούν την …έγκριση θεμάτων της ΕΠΟΙΖΩ!

Και να ‘χεις και το Νικόλα να πανηγυρίζει με τα ιδιοκτησιακά μέσα λιβανίσματος του «αφεντικού» πως το Δημοτικό Συμβούλιο …λειτουργεί άψογα και έχει αναβαθμιστεί!

Και για ξεπέτα να κάνει τα συμβούλια Σαββατοκύριακα και τώρα … μεσημεριάτικα καθημερινής και εργάσιμης ημέρας όπως αυτό την ερχόμενη Τρίτη, Μεγάλη Εβδομάδα, στις 12 το μεσημέρι!

Λες και όλοι είναι είτε αργόσχολοι, είτε έμμισθοι αξιωματούχοι της Δημοτικής Αρχής, οπότε και δεν έχουν κανένα πρόβλημα πότε θα συνεδριάσει το Συμβούλιο!

Λες και δεν εργάζονται!

Λες και δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις! Λες και μιλάμε για το …«Ουζερί ο Νικόλας»!

Τουλάχιστον η «Χασαποταβέρνα ο Νικόλας» είχε ενδιαφέρον, η σημερινή είναι απλά …νερόβραστη και βαρετή!

Θεόφιλε και σε αυτό ακόμα απέτυχες αφού αν ήσουν σήμερα εκεί που ήσουν πριν 7 χρόνια θα αναφωνούσες: «Η Δημοτική Αρχή έχει μετατρέψει το χώρο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου σε …«Ουζερί ο Νικόλας»!

Κάπως έτσι θα μείνεις στην ιστορία σαν …ο νερόβραστος δήμαρχος!

Υ.Γ. 1: Συγνώμη Νικόλα, αλλά τα παράπονά σου στον Μητσοτάκη και τον Θεόφιλο!

Υ.Γ. 2: Ρε, πως τα φέρνει η μοίρα… Εκεί που τον καταχέριαζες ως συνυπεύθυνο για το εκλογικό σου στραπάτσο …τώρα να τον υπηρετείς!