Δυναμική παρουσία της ΓΕΚ στην Πάτρα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πάτρας το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου της κατηγορίας Κ16.

Η Γυμναστική Εταιρεία συμμετείχε με 24 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του Κεφαλλονίτικου στίβου. Η ομάδα μας επέστρεψε με 4 χρυσά, 3 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια, ενώ 6 κορίτσια κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Πρόσωπο της ημέρας ήταν η Σπυριδούλα Τοτόλου που κέρδισε το άλμα τετραπλούν με 13,38μ (νέο ρεκόρ Κεφαλονιάς) και βγήκε δεύτερη στο άλμα σε μήκος με 5.00μ, πιάνοντας τα όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και στα 2 αγωνίσματα.

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν η Χαρά Μεταξά (1η στον δίσκο με 25, 04 και 3η στο τετραπλούν με 12,50) καθώς και η Ειρήνη Βλαχογιαννάτου που κέρδισε το χρυσό στο άλμα σε ύψος με 1,47. Ο Γεράσιμος Μιχαλάτος ήταν 2ος τόσο στη σφαιροβολία όσο και στη δισκοβολία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στην Αποστολία Αντωνάτου, η οποία αν και μόλις 13 χρονών κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στα 80μ με απίθανη επίδοση 10,25 (άνεμος +3μ/δ) σε ένα αγώνισμα συμμετείχαν 83 κορίτσια!