Ένα Δημοτικό Συμβούλιο στα όρια της παρωδίας! Να ‘χει στην ημερήσια διάταξη σημαντικότατα θέματα και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να θυμίζει …σκόρπια διαδήλωση!

Από την αντιπολίτευση ο Παρίσης και οι συν αυτώ ηχηρά απόντεςγι’ άλλη μία φορά! Μόνο οι Γ.Λυκούδης και Δ.Πολλάτος εμφανίστηκαν για λίγο και …απήλθαν!

Ανουσάκης και ο δικός του Παπαδάτος απόντες!

Οι υπόλοιποι παρόντες: Φόρτες (μόνος του), Παντελειός και οι δύο δικοί του Τρωϊάννος, Κεκκάτος,όπως και της Λαϊκής Συσπείρωσης Κουρούκλης Γρηγορόπουλος.

Από την κυβερνώσα παράταξη του Θεόφιλου και τους ακροβολισμένους σε αυτήν όλοι κι όλοι στην αίθουσα 5-6 και οι υπόλοιποι να συμμετέχουν εκ του μακρόθεν με τηλεδιάσκεψη μόνο και μόνο για να ψηφίζουν όταν τους φώναζε ο πρόεδρος!

Αν δεν ήταν και οι Φόρτες, Παντελειός και Κουρούκλης τότε θα μιλάγαμε για φιάσκο και εκφυλισμό και θα περνάγανε στο ντούκου πράγματα σημαντικά.

Θ. Μιχαλάτος

Το σφυροκόπημα ήταν μεγάλο και ο Θεόφιλος βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση απαντώντας όπως συνηθίζει με αστεία και αφελή επιχειρήματα όπως η καταγγελία του Κουρούκλη για το Γηροκομείο ότι δεν παίρνει άδεια λειτουργίας γιατί …δεν έχει το απαιτούμενο προσωπικό που δεν του εγκρίνει να προσλάβει η Κυβέρνηση!

Και το άλλο που αποκαλύφθηκε ότι μέχρι τώρα παρανομώντας ο Θεόφιλος …δεν έχει συγκαλέσει απολογιστική συνεδρίαση για τα οικονομικά του Δήμου και τα πεπραγμένα του που ρητά ορίζει ο νόμος!

Το ζουμί της κατάστασης στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής ήλθε στη συζήτηση των αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το 2021 όπου αποκαλύφθηκε με τους αριθμούς το μηδενικό έργο της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου,το οποίο στα λόγια ισχυριζόταν ο Θεόφιλος.

Μ. Φόρτες

Ο Φόρτες τα συνόψισε σε τρεις διαπιστώσεις-φωτιά:

  1. Δεν μπορείς να πεις πετυχημένο έναν προϋπολογισμό που δεν υλοποιήθηκε ούτε ο μισός όπως αυτός του 2021 που αξιοποιήθηκε κατά …40% ΜΟΝΟ!
  2. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι εκτελείς έργα όταν αποδεικνύεται ότι αυτό γίνεται …στα χαρτιά και με τα λόγιααφού στην πράξη και με τα στοιχεία του προϋπολογισμού τα δύο χρόνια της θητείας της Δημοτικής Αρχής (Μιχαλάτου) έχει υλοποιηθεί ΜΟΝΟ …το 10% των προγραμματισμένων έργων!
  3. Δεν μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι είναι επιτυχημένος ένας προϋπολογισμός (όπως αυτός του 2021) και να έχει εισπραχθεί …ΜΟΝΟ το 50% των βεβαιωμένων εσόδων!

Για να καταλήξει στην ατάκα της χρονιάς:

«Δήμαρχε είσαι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας γιαυτό και είναι σίγουρο ότι αν ο δήμος ήταν επιχείρησή σου με αυτές τις επιδόσεις …ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΛΕΙΣΕΙ»!!!

Ο Θεόφιλος απλά έσκυψε το κεφάλι και δεν έβγαλε λέξη!

Τι να πει άλλωστε πως …ΝΑΙ «αυτό θα έκανε»;