Έφυγε ξαφνικά προχθές από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών ο γνωστός λογιστής του Ληξουρίου και παλιός ποδοσφαιριστής Mάκης Λιάτος, ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα στο Ληξούρι από τον Iερό Nαό του Παντοκράτορος.

Για τον θάνατο του M. Λιάτου η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Νομού Κεφαλληνιάς και Ιθάκης ( Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι ) εξέδωσε την ακολουθεί ανακοίνωση:

Η Λογιστική Κοινότητα της Κεφαλονιάς θρηνεί για τον απρόσμενο χαμό του συναδέλφου Λιάτου Γεράσιμου

Ο Μάκης αποτέλεσε ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΦΕΕΚΙ)

Αγωνιστής με ενεργή συμμετοχή στα κοινά προβλήματα του κλάδου και του τόπου του. Αεικίνητος και δυναμικός έδινε πάντα το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις και ενέργειες της ένωσης μας. Υπηρέτησε τις πολιτικές του απόψεις και θέσεις χωρίς να παρεκκλίνει ποτέ από αυτές με σεβασμό στους συνομιλητές και συναδέλφους. ‘Αριστος επαγγελματίας και οικογενειάρχης αποτέλεσε υποδειγματικό παράδειγμα για την κοινωνία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του..

Καλό ταξείδι φίλε Μάκη.

  • Eξ’ άλλου από τον ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Βαθειά Συλλυπητήρια….
Μεγάλη θλίψη και οδύνη διακατέχει όλους μας για την απώλεια του αγαπητού συντρόφου και φίλου Μάκη Λιάτου, που έφυγε στα 54 του χρόνια εντελώς ξαφνικά.
O Μάκης Λιάτος άριστος επαγγελματίας και καλός οικογενειάρχης, ήταν αγαπητό μέλος όχι μονάχα της Παλικησιάνικης κοινωνίας, αλλά και όλης της Κεφαλονιάς. Για πολλά χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής στις τοπικές ομάδες Παλληξουριακού και Oλυμπιακού Αργοστολίου παίζοντας στην τέταρτη Εθνική κατηγορία. Προσχώρησε από νέος στην Αριστερά και στις δημοκρατικές και προοδευτικές ιδέες. Μέλος του Ρήγα Φεραίου και του ΚΚΕ εσωτερικού, ακολούθησε την όλη πορεία της Αριστεράς, και ήταν ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι σήμερα. Μέλος της Oργάνωσης Παλικής, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος μας.
Για την απώλεια του εκλεκτού συντρόφου μας και φίλου θέλουμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του, τους αγκαλιάζουμε και συμμετέχουμε στην μεγάλη θλίψη τους.