Το ένα στραπάτσο πίσω από το άλλο του έρχονται.

Έχει ανοίξει τόσο πολύ το παιγνίδι που κάθε μέρα που σηκώνεται από το κρεβάτι του δεν ξέρει τι τον περιμένει.

Επιχειρηματικά σίγουρα όχι και στα καλύτερα λόγω κρίσης. Την έκρηξη των τιμών προφανώς δεν την προκαλεί αυτός, αλλά αυτός… «πληρώνει τη νύφη».Μια βόλτα στην πιάτσα θα του δώσει να καταλάβει με ποιόν τάχει ο κόσμος. Αν έτσι κι αλλιώς είναιάφαντοςαπό την πιάτσα, όπως άλλωστε τον αποκαλεί ο σερίφης του.

Στα δημοτικά …άστα να πάνε…

Ο καλές ειδήσεις ανύπαρκτες, γι’ αυτό και καλές ειδήσεις κατασκευάζονται στο Ολιγαρχικό μαγειρείο  και λανσάρονται προκαλώντας προβληματισμό και θλίψη αλλά και ενίοτε γέλιο,όπως πρόσφατα (τι να πρωτοθυμηθούμε…):

  • Με το οικόπεδο του Νοσοκομείουπου δεδομένα …το είχαν κάνει χώρο στάθμευσης
  • Το κυκλοφοριακό που …το έλυσαν παρουσιάζοντας μια μελέτη-ανέκδοτο
  • Τα έργα που ΟΛΑ έχουν κολλήσει παίρνοντας την μία παράταση πίσω από την άλλη
  • Την εικόνα ντροπής στο μπαστούνι των κρουαζιερόπλοιωνπου προβληματίζει τις εταιρείες
  • Την εγκατάλειψη των λιμανιώνμε εικόνες απίστευτες
  • Το Μουσείο Σκλάβουπου ούτε λίγο ούτε πολύ το εμφανίζουν σαν να έχει τελειώσει και ούτε δεν έχει καν ξεκινήσει η διαδικασία δημοπράτησής του
  • Την βρώμα και τα σκουπίδιαστους δρόμους και τις γειτονιές με κορυφαία τις Λαϊκές Κατοικίες
  • Τηνεγκατάλειψη των χωριών
  • Και τόσα μα τόσα άλλα έτσι που μπαίνοντας στον τέταρτο και τελευταίο χρόνο της θητείας του ο Θεόφιλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ!!!

Έτσι λοιπόν ό,τι πλέον και να γίνει από το Θεόφιλο και την ανεκδιήγητη ομάδα του δεν προκαλεί έκπληξη.

Αφορμή για όλα τα παραπάνω αποτέλεσε η δίκη του Γνήσιουμετά από μήνυση του συνεργάτη του Θεόφιλου που τον προόριζε μάλιστα και για …συμπαραστάτη του δημότη του Αντώνη Λουβερδή, αλλά έβαλε το θέμα στο ράφι όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση «τα έστησε».

Αντικείμενο της μήνυσης κάποιες δηλώσεις του Παρίσητην προεκλογική περίοδο του 2019 για την διαχείριση του Καφενείου της Καμπάνας στη δημαρχεία Τσιλιμιδού (2007–2010) με πρόεδρο του οργανισμού (ΚΟΙΣΠΕΡΟΤΑ) τον Λουβερδή.

Θ. Μιχαλάτος

Προφανώς η μήνυση έγινε εις γνώση του Θεόφιλου στο συνδυασμό του οποίου ήταν ο Λουβερδής όταν έγιναν οι δηλώσεις Παρίση και η μήνυση Λουβερδή!

Το να μην το γνώριζε είναι απίθανο, γιατί δεν πείθει ότι μηνύθηκε ο (τότε το 2019 ήταν) δήμαρχος Παρίσης από έναν υποψήφιο του τότε υποψήφιου δημάρχου Μιχαλάτου!

Από κει και πέρα δημοσιοποιούμενη τώρα η είδηση με την εκδίκαση της υπόθεσης ΟΛΟΙ αναρωτήθηκαν …ΓΙΑΤΙ ο Θεόφιλος δεν πήγε μάρτυρας;

Πολύ περισσότερο όταν μάρτυρας του Λουβερδή ήταν …ο αναπληρωτής του Θεόφιλου και πρώην δήμαρχος Γιώργος Τσιλιμιδός!

Και σίγουρα δεν πείθει η απάντηση που ακούστηκε ότι το αντικείμενο της υπόθεσης αφορούσε την δημαρχία Τσιλιμιδού…

Αλ. Παρίσης

Πρώτα απ’ όλα το αντικείμενο της δίκης ΔΕΝ ΗΤΑΝ αν έγινε ή όχι κακοδιαχείριση επί Τσιλιμιδού/Λουβερδή, αλλά αν ο Παρίσης συκοφάντησε με όσα είπε προεκλογικά το 2019 τον Λουβερδή!

Και ύστερα …δικαζόταν ένας πρώην δήμαρχος υπό τη σιωπή του σημερινού δημάρχου!

Άλλο λοιπόν το αντικείμενο της μήνυσης Λουβερδή και για το οποίο αθωώθηκε πανηγυρικά ο Παρίσης και άλλο αυτό που λανσάρει το σύστημα του Ολιγάρχη Θεόφιλου για την μη υποστήριξή του (στενού) συνεργάτη του (Λουβερδή)!

Α. Λουβερδής

Και εν ολίγοις η δίκη Λουβερδή/Παρίση ανέδειξε γι’ άλλη μία φορά πως ο Θεόφιλος …ΠΡΩΤΑ βάζει την πάρτη του και μετά οτιδήποτε άλλο ακόμα  …και τους συνεργάτες του!

Την κρίσιμη στιγμή απλά λακίζει σαν λαγός, όπως καλή ώρα…

Και κάτι τελευταίο που επιβαρύνει την στάση του Μιχαλάτου.

Κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι ο Γνήσιος είχε διαμηνύσει πως επιθυμεί να τα βρει με τον Λουβερδή με μια συγκαταβατική δήλωση όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και να αποσυρθεί η μήνυση!

Δεν ξέρουμε τι συνέβη και γιατί δεν έγινε, αλλά ο τωρινός δήμαρχος δεν έπρεπε να κάνει τα πάνδεινα, να κινήσει γη και ουρανό να μην κάτσει στο σκαμνί του κατηγορούμενου ένας πρώην δήμαρχος από …έναν συνεργάτη του;;;

Η απάντηση πάντως για πολλούς βρίσκεται στην… ηχηρή απουσία του Θεόφιλου!

Δεν χωνεύεται ότι βρέθηκε μάρτυρας ο αναπληρωτής του (Τσιλιμιδός) και όχι ο ίδιος και επαναλαμβάνουμε ότι το αντικείμενο της δίκης δεν ήταν αν άφησε ο Λουβερδής χρέη στη θητεία Τσιλιμιδού αλλά αν ο Παρίσης συκοφάντησε με κάποιες δηλώσεις του τον Λουβερδή!

Υ.Γ.Την ίδια ώρα με το μάθημα στήριξης που έδωσε ο Θεόφιλος αφήνοντας σύξυλο το συνεργάτη τουκαι ταυτόχρονα με την έλλειψη πρωτοβουλίας εκ μέρους του για εξωδικαστική διευθέτηση του προβλήματος, είχαμε ένα άλλο μάθημα συναδελφικότητας. Ανουσάκης και Παπαναστασάτος παρ’ ότι έχουν διαχωρίσει τη θέση τους πολιτικά από τον Παρίση βρέθηκαν συνήγοροί του στην αίθουσα του Δικαστηρίου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Ψιλά γράμματα θα πείτε για έναν Ολιγάρχη που προτάσσει το ΕΓΩ του σε όλες του τις ενέργειες!