«ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ να στεγνώσει το μελάνι» με το πρωτοσέλιδο βόμβα του «Η» το περασμένο Σάββατο που αποκαλύπταμε τον «Μυστικό Δείπνο των 4»και ο οποίος όπως επισημαίνει ο υπότιτλος αποτελεί «την αρχή του τέλους για το Θεόφιλο»και η απάντηση ήλθε από το alterego του δημάρχου τον αντιδήμαρχο Διονύση Μινέτο. Τυχαίο;;;

Πάντως με ανάρτησή του στο Facebook ο (πραγματικός) ανταυτούτου δημάρχουκαι όχι με δημόσια ανακοίνωσή του πράγμα το οποίο επίσης κάτι σημαίνει …«τα βάζει» με
τους διάφορους συμπολίτες μας επαγγελματίες, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης» ως περιοχή στάθμευσης, πλυσίματος και απορρύπανσης λεωφορείων, φορτηγών, βυτιοφόρων καυσίμων και γενικά επαγγελματικών οχημάτων»!!!

Ζήτημα 1ον.Ο ισχυρός άνδρας της δημοτικής αρχής καταγγέλλει δημόσια ένα γεγονός που όντως είναι ντροπή για το Αργοστόλι λες …και δεν είναι το νούμερο 2 (μετά τον δήμαρχο) της Δημοτικής Αρχής!

Ζήτημα 2ον. Ο Μινέτος «καπελώνει» τον ΑΡΜΟΔΙΟ αντιδήμαρχογια τους κοινόχρηστους χώρους του Αργοστολίου Σπύρο Σαμούρη!

Ζήτημα 3ον.Ο Μινέτος στρέφεται μεταξύ των άλλων και στους ιδιοκτήτες λεωφορείων που χρησιμοποιούν τον περιβάλλοντα χώρο του «Κλειστού» «ως περιοχή στάθμευσης, πλυσίματος και απορρύπανσης» όταν πρόεδρος του ΚΤΕΛπου κατά κύριο λόγω λεωφορεία του χρησιμοποιούν παράνομα και καταχρηστικά το χώρο είναι …επίσης ο Σπύρος Σαμούρης!

Θ. Μιχαλάτος

Τυχαία λοιπόν η πρωτοφανής δημόσια επίθεση της δημοτικής αρχής και μάλιστα …αναρμοδίως εναντίον του αρμοδίου αντιδημάρχου!

Δύο τινά συμβαίνουν:

Ή ο Μινέτος δεν έχει συναίσθηση της πράξης του πράγμα ΑΔΥΝΑΤΟΝ ή –και το πιθανότερο – εμμέσως πριν σαφώς εκτελώντας την βούληση του Ολιγάρχη αρχηγού του Θεόφιλου στέλνει ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ προς την «ομάδα των 4»…«εκτελώντας» τον πλέον ευάλωτο εξ αυτών!

Ό,τι και να ισχύει πάντως, μόνο πραγματικό ενδιαφέρον για την εικόνα της πόλης δεν μπορεί να είναι η αυτοκαταγγελία (!) της Δημοτικής Αρχής Θεόφιλου από το νούμερο 2.

Αν ισχύει αυτό φανταστείτε τι έχει να γίνει το επόμενο διάστημα και στις εκλογές που ακολουθούν σε 15 μήνες από σήμερα!

Ο Θεόφιλος θα καταγγέλλει τον …Μιχαλάτο για ανικανότητα διαχείρισης των τοπικών προβλημάτων!

Δ. Μινέτος

Γιατί αν δεν το καταλάβατε, ο πραγματικός υπεύθυνος της «διαμαρτυρίας» Θεόφιλου δια χειρός Μινέτου πως στο Αργοστόλι …ο καθένας κάνει ό,τι του γουστάρει και κανείς δεν υπάρχει να βάλει τάξη είναι …ο δήμαρχος Μιχαλάτος δια του αρμοδίου αντιδημάρχου του Σαμούρη!

Και να φανταστείτε ότι ακόμη δεν ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος.

Ο Θεόφιλος πάντως φροντίζει δια των πιστών του π.χ. Μινέτου και των ανταυτού του να βαράει την κουδούνα και να στέλνει τα μηνύματά του : «Θα σας ξεφτιλίσω»!Γιατί «η διαμαρτυρία» Μινέτου δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια ξεφτίλα μεγέθους στον Σαμούρη και την παρέα του!

Η σχετική ανακοίνωση του αντιδήμαρχου Διονύση Μινέτου, δημοσιεύθηκε στο facebook και αναφέρει τα ακόλουθα:

Θερμή παράκληση προς τους διάφορους συμπολίτες μας επαγγελματίες, να σταματήσουν να

Σπ. Σαμούρης

χρησιμοποιούν τον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αντώνης Τρίτσης» ως περιοχή στάθμευσης, πλυσίματος και απορρύπανσης λεωφορείων, φορτηγών, βυτιοφόρων καυσίμων και γενικά επαγγελματικών οχημάτων.

Πέραν του ότι δημιουργείται μια άσχημη εικόνα στην είσοδο της πόλης καθώς το Κλειστό Γυμναστήριο είναι συνήθως περικυκλωμένο από βαρέα οχήματα, δεν είναι λίγες οι φορές που ορισμένοι τραβούν λάστιχα από την βρύση που βρίσκεται στην είσοδο της Αθλητικής Εγκατάστασης και πλένουν τουριστικά λεωφορεία και άλλα οχήματα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκτεταμένες περιοχές από λιμνάζοντα σαπουνόνερα, λάσπες αναμεμιγμένες με πετρελαιοειδή και γενικά ανθυγιεινές εστίες.

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εκεί υπάρχει μια αθλητική εγκατάσταση και ο εξωτερικός χώρος ανήκει και εξυπηρετεί αυτήν την αθλητική εγκατάσταση. Δεν είναι ούτε ιδιωτικός χώρος στάθμευσης ούτε πλυντήριο βαρέων οχημάτων. Όπως γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, οι επαγγελματίες θα πρέπει να αναζητήσουν τις δικές τους μόνιμες λύσεις για την εξυπηρέτηση των οχημάτων τους, ενόψει μάλιστα και της έναρξης του 32ου Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου».