Η κατρακύλα του Θεόφιλου σας το έχουμε πει ήδη …άρχισε! Καθημερινή η επιβεβαίωση πλέον.

Έντονες πληροφορίες έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες ότιαγανακτισμένοι πολίτες που τον στήριξαν στην εκλογή του, ακόμη και υποψήφιοι του και συγγενείς τους, έχουν «μπουκάρει» στο γραφείο του κάνοντας τέτοιο σαματά που …τρόμαξαν (!) μέχρι και οι ταξιτζήδες που σταθμεύουν κάτω από το Δημαρχείο! Τα τηλέφωνα όπως είναι γνωστό ο ολιγάρχης δήμαρχος δεν τα σηκώνει, θ’ αρχίσει και πάλι στην …προεκλογική περίοδο. Μόνο που τότε θα ‘ναι αργά.

Τελευταίο κατόρθωμα του Θεόφιλου …η απουσία του από την εκδίκαση της προσφυγής των κατοίκων του Ελειού για κατεπείγοντα ασφαλιστικά μέτρα για το άνοιγμα της παραλίας του δρόμου προς το Κορώνι την περασμένη Τρίτη στο Ειρηνοδικείο!

Η απόφαση του Ειρηνοδικείου ηχηρή προς κάθε κατεύθυνση και μαζί ιστορική:

Ο ιδιώτης πρέπει μέσα σε τρεις ημέρες από την έκδοση της απόφασης (στις 15/6/2021) να απομακρύνει τα εμπόδια και να βάλει ταμπέλα για ελεύθερη πρόσβαση σε όλους!!!

Νίκη για τους κατοίκους, τον Ελειό, την Κεφαλονιά ολόκληρη, αλλά ταυτόχρονα …ήττα για τον Δήμο και προσωπικά για τον δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο!!!

Και όμως ο Θεόφιλος παρά τα υπεσχημένα …άφαντος!

Και να ‘ταν μόνο η απουσία του δημάρχου, αλλά έλειπε επίσης και ο αντιδήμαρχος της περιοχής Νίκος Κουρκουμέλης (!) και το κυριότερο έλειπε ακόμη και …ο δικηγόρος του Δήμου!!!

Κανένας δε σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής ή έστω εκπρόσωπός της δεν παρεβρέθηκε στη δίκη για να δηλώσει την συμπαράσταση στους κατοίκους από τον Ελειό!

Άφαντοςλοιπόν ο Θεόφιλος και μαζί του κάθε εκπροσώπηση του Δήμου!

Έτσι για να δικαιωθεί ο Σαμούρης που τούχει κολλήσει το εύστοχο παρατσούκλι! Ο άφαντος!

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι πριν το δικαστήριο ο Θεόφιλος συνάντησε τον πρόεδρο του Βαλεριάνου Γεράσιμο Πετράτο και του είπε ότι …πάει και θα γυρίσει με συμβούλους του!

Μην τον είδατε τον …Παναή (εν προκειμένω τον Θεόφιλο)!

Μάλιστα στην ερώτηση που έγινε στον Θεόφιλο στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο από τον επικεφαλής της ΛΑΣΥ Γιάννη Κουρούκλη (και δικηγόρο μαζί με τον Γιάννη Λυκούδη των κατοίκων)αναφέρθηκε ότι δεν παρέστη ο δικηγόρος του δήμου γιατί (άκουσον- άκουσον) δεν έχει πληρωθεί!!!

Η απάντηση του Θεόφιλου στον Κουρούκλη ως συνήθως όταν έχει «λερωμένη τη φωλιά του» με το …γνωστό μαλαγάνικο ύφος και στυλ: Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Και όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις …τα ‘κανε χειρότερα απ’ ό,τι είναι!

Ο άνθρωπος, απλά, δεν έχει μάθει να ζητάει συγνώμη και να αναγνωρίζει τα λάθη του, οπότε και τα κάνει μαντάρα!

Ούτε λίγο ούτε πολύ προσπάθησε να εμφανίσει …σύμπτωση την δικιά του απουσία και μαζί την απουσία κάθε εκπροσώπησης του Δήμου από την δίκη ακόμα και του δικηγόρου του!

Επί της ουσίας, η απόφαση του Ειρηνοδικείου για το άνοιγμα του δρόμου στο Κορώνι αποτελεί μια ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ και …ταυτόχρονα μια ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!

Ο δρόμος μέχρι αύριο πρέπει να ανοίξει!

Η μαγική παραλία Κορώνι και πάλι προσβάσιμη να την απολαμβάνουν κάτοικοι και επισκέπτες!