Με το ξεκίνημα της επιστολής απομυθοποιείται με λίγα λόγια ο Θεόφιλος με την αποκαλυπτική διαπίστωση για το έργο που έχει παράξει αυτός και η παρέα του τρία χρόνια τώρα που έχουν την ευθύνη:

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε.

Απέτυχες ……και μαζί σου δυστυχώς παρέσυρες και την πόλη»!!!

Το τι του «σέρνει» ο γνωστός Αργοστολιώτης και μέλος της Τοπικής Κοινότητας Αργοστολίου Νίκος Παυλάτος …δεν περιγράφεται!

Πυρήνας της κριτικής …η εγκατάλειψη του Κούταβου στη βρώμα και τα σκουπίδια!

«Πότε θα καθαρίσετε τον Κούταβο ως έχετε υποχρέωση από χορτάρια, πεσμένα δέντρα, σκουπίδια;»είναι το δημόσιο ερώτημα του Ν. Παυλάτου προς τον Θεόφιλο και το οποίο βρίσκεται στο μυαλό και στα χείλη του κάθε Αργοστολιώτη αλλά και του κάθε επισκέπτη της πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς!

Η εικόνα της αποτελεσματικότητας και της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ του Θεόφιλου αποτυπώνεται παραστατικά στη βρώμα και τα σκουπίδια και γενικά την εγκατάλειψη του άλσους του Κουτάβου στην είσοδο της πόλης και είναι η πρώτη εικόνα της πρωτεύουσας της Κεφαλονιάς! Μιας εικόνας …ΝΤΡΟΠΗΣ!

Και ο Παυλάτος δίνει τη συνολική διάσταση της αποτυχίας του Θεόφιλου με άλλη μία καθομολογούμενη διαπίστωση:

«Επίσης κυρ Δήμαρχε που ήσουν, για το Νοσοκομείο, το Γηροκομείο, τα σχολεία μας για τα ανθρώπινα Δικαιώματα των πολιτών για την Δημοκρατία τον Πολιτισμό και την αισθητική της πόλης μας.»!!!

Και ακόμη ενισχύεται η ΑΠΟΤΥΧΙΑ του Θεόφιλου συνδέοντας την και όχι τυχαία με τον πραγματικό ανταυτού Μινέτο, έτσι που να δικαιώνεται ο «Η» που τον έχει χαρακτηρίσει …alter ego του Ολιγάρχη:

«Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε τα καταφέρατε και επειδή Κύριε Δήμαρχε δυόμισι χρόνια προσπαθούμε για τα αυτονόητα δεν είμαστε εμείς ο εχθρός σας, ο εχθρός της πόλης και του Πολιτισμού, τις δικές σας αποστειρωμένες πράξεις και αποφάσεις πολεμούσατε χωρίς να το ξέρετε.

Μας ταλαιπώρησες, μας κούρασες έως και την τελευταία συνάντηση μας, που με κόπο και υπομονή διεκδικήσαμε και με την παρουσία του αντιδημάρχου κυρ. Μινέτου, η οποία ήταν απογοητευτική.»!!!

 

Και το τελικό χτύπημα από τον «Φάρο» και το Νίκο Παυλάτο που τον εκπροσωπεί στην Τοπική Κοινότητα έρχεται με έναν ακόμη …χαρακτηρισμό «όλα τα λεφτά»να προστεθεί στους τόσους άλλους που περιγράφουν τη μοναδική και αρνητική περίπτωση του Θεόφιλου:

«ΑΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΣ»!!!!

Υ.Γ. 1.Μεταφέρουμε δίχως καμία επιφύλαξη την γενικευμένη διαπίστωση που κυκλοφορεί :

Ασφαλώς ο Θεόφιλος έχει δώσει, έστω και άτυπα, την αρμοδιότητα του αντιδημάρχου προπαγάνδας στον Μινέτο! Να μιλάει, δηλαδή εξ ονόματος του, ακόμη και «εκ του Γραφείου Δημάρχου» το οποίο μετά τον πρώτο καιρό της θητείας τους…σιώπησε και εξαφανίστηκε! Απόδειξη ότι το τελευταίο διάστημα ο Θεόφιλος έγινε άφαντοςεκτός από την πιάτσα …και από τα δικά του ακόμη μέσα ενημέρωσης στα οποία συνήθιζε να εμφανίζεται κατά αποκλειστικότητακαι εβδομαδιαίως και την ενημέρωση – προπαγάνδα για τα δημοτικά πεπραγμένα έχει αναλάβει εργολαβικά ο «υπουργός προπαγάνδας» (όπως σε όλα τα απολυταρχικά καθεστώτα) Μινέτος, με την επικουρική βοήθεια του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Νίκου Φραντζή.

Και μια απορία που κυκλοφορεί ευρέως:

Καλά ο Μινέτος πότε ασχολείται με τις εκ του νόμου αρμοδιότητες του όταν όλη μέρα είναι στο facebook και απαντάει σε ό,τι ενοχλεί τον …αποτυχημένο και απόντα δήμαρχο;

Υ.Γ. 2. Ο βοηθός του δημοτικού εκπροσώπου για την ενημέρωση Νίκος Φραντζής ενημέρωσε ότι δημοπρατήθηκε το αγκυροβόλιο της Αγίας Πελαγίας και «σε λίγο καιρό θα λειτουργεί όπως πρέπει»!

Θυμηθείτε λοιπόν όταν φυσικά το δείτε να δημοπρατείται, να διασταυρώσετε την πληροφορία που κυκλοφορεί στην πιάτσα εδώ και καιρό ότι …το αγκυροβόλιο είναι καπαρωμένο από έναν ακόμη όψιμο συνεργάτη και υποψήφιο του Θεόφιλου…