ΗΤΑΝ ζήτημα χρόνου οι επώνυμες καταγγελίες πολιτών για τα έργα και τις ημέρες του Ολιγάρχη δημάρχου να γίνουν καθημερινό φαινόμενο!

Μετά την καταγγελία των δύο Σκαλισιάνων επαγγελματιών Κουρκουμέλη Πέτρου και Σολωμού Σταύρου(ο πρώτος μάλιστα μέλος του Τοπικού Συμβουλίου)για τις πρωτοφανείς μηχανορραφίες σχετικά με την περιβόητηπεζοδρόμηση της Σκάλας,σειρά πήρε ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κίνησης Πολιτών «ο Φάρος» και γνωστός Αργοστολιώτης μέλος του της τοπικής κοινότητας Νίκος Παυλάτοςγια να πετάξει ευθέως, δημόσια και κατάμουτρα στον Θεόφιλο: «Απέτυχες …και μαζί σου δυστυχώς παρέσυρες και την πόλη! Είσαι απών και μεταξεταστέος»!

Σειρά τώρα πήρε ένας Λειβαθινός!

Ο Ιωάννης Βαλλιάνοςαπό τις Κεραμειές δημοσιοποίησε ενυπόγραφη καταγγελία -διαμαρτυρία για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Αργοστολίουμε αφορμή την εισαγωγή του γιου του στην Καρδιολογική-Παθολογική κλινικήπου δεν λειτουργούσε πουθενά ο κλιματισμός, εν μέσω καύσωνα. Ο κ. Βαλλιάνος εξιστορεί τα όσα συνέβησαν και τις επαφές του με την τοπική ηγεσία (βουλευτή, Διοικητή νοσοκομείου, δήμαρχο)και αναφέρει το εξής αδιανόητο για εκλεγμένο δήμαρχο:

«6 Ιουλίου 2022 ενημέρωσα για το πρόβλημα τον Δήμαρχο Αργοστολίου μέσω της Γραμματέως του, επειδή ο ίδιος έλειπε σε σύσκεψη, με την παράκληση να με πάρει τηλέφωνο να του εξηγήσω το πρόβλημα. Μέχρι σήμερα (σημ.8 Ιουλίου) περιμένω τηλέφωνο. Αυτή είναι η ευαισθησία του για τους ανήμπορους ασθενείς Δημότες του!!!»

Άφαντος λοιπόν ο Θεόφιλοςαπό την πιάτσα, άφαντος και απρόσιτος για τους δημότες!

Ακόμη και για τους «ανήμπορους ασθενείς Δημότες του»!

Και μόνο που το ακούς–διαβάζεις …ανατριχιάζεις!

Το διαβάζεις και σου φαίνεται απίστευτο…

Ένας δημότης τον ζητάει να του πει για τις συνθήκες που υπάρχουν στο Νοσοκομείο και αυτός …τον γράφει κανονικά!

Άφαντος για τους δημότες του, αλλά τακτικός θαμώνας στα πρωθυπουργικά και υπουργικά γραφεία!

Η απόλυτη και τραγική επιβεβαίωση του στενού συνεργάτη του δημάρχου Σπύρου Σαμούρηπου εδώ και καιρό, όπως έχει αποκαλύψει ο «Η» και ποτέ δεν έχει διαψευστεί, του έχει κολλήσει το παρατσούκλι «Ο ΑΦΑΝΤΟΣ»!

Τελικά δεν είναι πλάκα αυτό που κυκλοφορεί …«για να μιλήσεις με τον δήμαρχο πρέπει να κάνεις αίτηση»(!)και θα δει…

«Η ευαισθησία του για τους ανήμπορους ασθενείς Δημότες του!!!»και την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο σύστημα υγείας στην Κεφαλονιά, όπως αποκαλύπτεται εξαντλείται σε εκτονωτικές συνεδριάσεις και ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου, τα οποία είναι και αμφίβολο αν πηγαίνουν στους αρμόδιους!

Καμία ευαισθησία για τους ανήμπορους δημότες όπως αποκαλύπτεται με την περίπτωση Βαλλιάνου!

Καμία συναίσθηση που στην αποτυχία του συμπαρασύρει τους δημότες με τα προβλήματά τους, την ίδια την πόλη και τον Δήμο!

Υπομονή Κεφαλονίτες!

Ένας χρόνος έμεινε(για την ακρίβεια 15 μήνες) μέχρι τις δημοτικές εκλογές στα 18/10/2023 για να σταλεί αυτός και η παρέα σπίτι τους.

 

6 Ιουλίου 2022. Ξανά διαμαρτυρία στον Διοικητή και πάλι υπόσχεση επισκευής. Την ίδια μέρα έκανα καταγγελία στην τοπική εφημερίδα Ημερήσιος αλλά και στον ANTENΝA–TV. Επίσης ενημέρωσα για το πρόβλημα τον δήμαρχο Αργοστολίου μέσω της Γραμματέως του, επειδή ο ίδιος έλειπε σε σύσκεψη, με την παράκληση να με πάρει τηλέφωνο να του εξηγήσω το πρόβλημα. Μέχρι σήμερα περιμένω τηλέφωνο. Αυτή είναι η ευαισθησία του για τους ανήμπορους ασθενείς δημότες του!!!