ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ το «άδειασμα» για πρώτη φορά από τους στενούς συνεργάτες Σαμούρη–Σπαθή  του Ολιγάρχη δημάρχου Αργοστολίου στο μείζον ζήτημα της αύξησης των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων!Και για τους γνωρίζοντες τα πράγματα περί το Ολιγαρχικό σύστημα το αντάρτικο ήταν ζήτημα χρόνου…Και οι φήμες οργιάζουν ότι έπεται συνέχεια…

Όσο και κάποιοι ακόμα, όπως ας πούμε ο τύποις ανταυτού Τσιλιμιδός

Πόσο θα αντέξει ακόμα να το παίζει …ανταυτού στα χαρτιά και να τρέχει από εκδήλωση σε εκδήλωση μεταφέροντας τους χαιρετισμούς του Θεόφιλου και την ίδια ώρα ο Μινέτος νάχει αναγορευτεί με τις πλάτες βεβαίως–βεβαίως του …Μαλαγάνα στον πραγματικό ανταυτού και στοalterego του…

Καιρό τώρα σας έχει ενημερώσει ο «Η» και από τις 11/6/2021 γιατον Μυστικό Δείπνο «4» ΠΑΣΟΚογενών στελεχών του Θεόφιλου, ο οποίος …ΠΟΤΕ δεν διαψεύστηκε! Ανάμεσα στους 4 φυσικά …ΚΑΙ ο Σαμούρης, τον οποίο το alteregoτου Θεόφιλου είχε φροντίσει (πρωτοσέλιδο 17 Ιουνίου του «Η) «να κρεμάσει στα μανταλάκια» για τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που σταθμεύουν στο γήπεδο!

Πάντως μετά το μυστικό δείπνο των «4» ακολούθησε διευρυμένος δείπνο με την συμμετοχή και άλλων παλαιοΠΑΣΟΚΩΝανάμεσα στους οποίος πρώην βουλευτής κι πρώην νομάρχης!

Και φυσικά θα θυμίσουμε ότι η Ασημίνα Γαβριελάτου στέλεχος επίσης του Θεόφιλου και στα μουλωχτά αποπεμφθείσα από αντιδήμαρχος προ καιρού έχει διαφοροποιηθεί ανοιχτά με χαρακτηριστική την διαφοροποίηση της στο κυκλοφοριακό του Αργοστολίου και την πεζοδρόμηση της Σκάλας!

Και για να ξαναγυρίσουμε στο μείζον ζήτημα που δημιουργήθηκε στα ξαφνικά με την σύγκλιση συνεδρίασης του ΔΣ (στην κυριολεξία) στα μουλωχτά για να καταγγελθεί ανοιχτά η LEVANTE FERRIES για τις αυξήσεις των εισιτηρίων ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ και μάλιστα ρίχνοντάς της την αποκλειστική ευθύνη δίχως καμία νύξη στην Κυβέρνηση και τον βουλευτή!

Η αντίδραση δια της αποχής των Σαμούρη Σπάθη πήρε φυσικά διαφορετική διάσταση από το γεγονός ότι και οι δύο τους είναι πρόεδροι στις δύο κορυφαίες επαγγελματικές οργανώσεις το ΚΤΕΛ και το Επιμελητήριο!

Σήμερα αποκαλύπτουμε, σαν συνέχεια των εξελίξεων στο Ολιγαρχικό σύστημα του Θεόφιλου, ότι η μη στήριξη της πρότασης Θεόφιλου για καταγγελία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ της «μοναδικής Εταιρείας  που εξυπηρετεί την  ακτοπλοϊκή διασύνδεση του νησιού μας  με την Ηπειρωτική Ελλάδα», δεν βρήκεθιασώτες κανέναν άλλο πέρα των 11 υποτακτικών του Ολιγάρχη!

Καμία στήριξη από την Ένωση Ξενοδόχων, καμία στήριξη από το Σύλλογο των Ενοικιαζόμενων Δωματίων, καμία στήριξη από τον Επαγγελματικό Σύλλογο, καμία στήριξη από το Σύλλογο Ναυτικών και φυσικά καμία στήριξη από τα κόμματα!

Μια θλιβερή ενδεκάδα από «δικούς του» και …αποστάτες μόνο βρήκε και αυτή μειοψηφική στο ΔΣ!

Οι πληροφορίες μάλιστα θέλουν οσφυοκάμπτες υποταχτικοί του Θεόφιλου να ασκούν πιέσεις οι οποίες όμως δεν απέδωσαν! Ούτε ΜΙΑ ανακοίνωση στήριξης του ιδιοτελούς αφηγήματος του Θεόφιλου δεν υπήρξε και αν υπάρξει τώρα θα ‘ναι …ετεροχρονισμένη και θα φωνάζει άλλου είδους πιέσεις!

Η μοναξιά του Θεόφιλου με την μη υιοθέτηση της καταγγελίας του και η αντίδραση στελεχών του (έστω και δια της αποχής που κατέληξε …ΗΧΗΡΗ) δείχνει την αστοχία της κίνησής τουνα καταγγείλει την  LEVANTEFERRIESως …αποκλειστικά υπεύθυνη για τις αυξήσεις στα εισιτήρια!

Μια κίνηση που πολλοί την ερμηνεύουν ως κίνηση του Θεόφιλο …«να αρπάξει» κάτι από την εταιρεία όταν με αυτήν διακινούνται καθημερινά πλήθος φορτηγών των επιχειρήσεων του…

Κλείνοντας. Η μοναδική στήριξη που έχει ο Θεόφιλος είναι από όψιμους υποστηριχτές του (ας είναι καλά η ξεφτίλα της αναγνωρισιμότητας που τους παρέχει) οι οποίοι μάλιστα είναι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ !!! Να τους χαίρεστε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και μην ξεχάσετε να τους δώσετε και το χρίσμα των υποψηφίων…«Θα φάτε καλά»!!!