ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο αντιδήμαρχος Σαμούρης …«σηκώνει δικιά του παντιέρα» …και μάλιστα απροκάλυπτα!

Η πρώτη ήταν όταν την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουλίου μαζί με τον Σπύρο Σπαθή αποδόμησαν δια της απουσίας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο-καρικατούρα(αφού διεξήχθη γιάλλη μια φορά …δια περιφοράς) το (δήθεν) ενδιαφέρον του Ολιγάρχη δημάρχου για τις ανατιμήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

Και μέσα σε 10 μέρες χθες στην Οικονομική Επιτροπή ο Σαμούρης άδειασε και μάλιστα μεγαλοπρεπέστατα «το μεγάλο αφεντικό» στην σχετική απόφαση για την ανάθεση των αδιάθετων χώρων στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου!!!

Σύμπτωση αποκλείεται!!! Δεν μπορεί σε 10 μέρες ένας κορυφαίος συνεργάτης του Θεόφιλου να διαφοροποιείται…δύο φορέςαπό τις πολιτικές του!

Σε κανονικές συνθήκες ο απατηθείς δήμαρχοςθα έπρεπε …«να στείλει από κει που ήλθε»τον συνεργάτη τουπου το παίζει μάγκας και με διαφορετική άποψη!

Όμως ο Θεόφιλος στη λογική …«ανάθεμα την ανάγκη μου»το παίζει μακάκας και συνεχίζει σαν να μην συνέβη τίποτα. Όμως δεν ξέρει με ποιον έχει να κάνει…Εδώ πούλησε τον πατριάρχη του και δεν θα πουλήσει τον πατριό του;

Υ.Γ. Το δεύτερο αντάρτικο του Σαμούρηαποκτά ξεχωριστή σημασία αν λάβουμε υπόψη πως στην Επιτροπή του διαγωνισμού για τους αδιάθετους χώρους στην πλατεία Βαλλιάνου ο Σαμούρης ήταν …ένα από τα τρία μέλη της!Που σημαίνει ότι ο και Σερίφης αναγορευθείς συνεργάτης του Θεόφιλου …κάτι ξέρει!Πολύ περισσότερο όταν η Οικονομική Επιτροπή έγινε 10 μέρες μετά (!) πράγμα που σημαίνει ότι ή ο Θεόφιλος δεν μπόρεσε να αλλάξει άποψη στο συνεργάτη του για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ή ο Σαμούρης του τη φύλαγε έκπληξη στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Ό,τι και να ισχύει το γεγονός είναι ότι τρίζει συθέμελα το Ολιγαρχικό σκάφοςκαι ο Σαμούρης …έχει σηκώσει την δικιά του παντιέρα.Και να φανταστείτε ότι έχουμε ακόμα 14 γεμάτους μήνες από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2023!!!

   Θ. Μιχαλάτος
Σπ. Σαμούρης