ΒΓΑΙΝΕΙ στο F/Bτο alteregoτου Θεόφιλο και (τελικά) υπερεκτιμημένος αντιδήμαρχος έργων Μινέτοςκαι πομπωδώς αναγγέλλει «Οδικός Άξονας Ομαλών–Βλαχάτων (Δρόμος περιοχής «Φαγιά»)–Ήταν στο Πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχής Θεόφιλου Μιχαλάτου–Έγινε πράξη».

Τι καταλαβαίνει ό κοινός νους και ο ελάχιστα γνωρίζω την Ελληνική γλώσσα;

Πως το έργο του Φαγιά στα Ομαλά, μια προεκλογική υπόσχεση του Θεόφιλου  ολοκληρώθηκε». Οκ.

Μόνο που λέει ως συνήθως «η φωνή» του Θεόφιλου την …ελαχίστη της αλήθειας!

Ιδού λοιπόν ΟΛΟΚΛΗΡΗ  η αλήθεια:

Πρώτον:Ο δρόμος ΔΕΝ «ΕΓΙΝΕ»όπως ανακοινώνει ο Μινέτος που ασφαλώς και ξέρει με τα διπλώματα και τα παπλώματα που κατέχει …πολύ καλά τα Ελληνικά, οπότε και ψεύδεται συνειδητά ! Το ομολογεί ο ίδιος στο κείμενο που ακολουθεί λέγοντας ότι το έργο …«ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ»!!!Να πως βρίσκει δικαίωση αυτό που συχνά ισχυριζόμαστε στον «Η» για την δημοτική αρχή του Θεόφιλου ότι …«άλλο το έντοναι και άλλο το πούντοναι».

Δεύτερον:Ενημερώνει ο Μινέτος ότι «το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» μαζί με 4 ακόμη οδικά τμήματα σε άλλες περιοχές του Δήμου Αργοστολίου με το συνολικό ποσό του 1.000.000 ευρώ». Μερικώς …σωστό. Μόνο που δεν λέει ότι το έργο πήρε έκπτωση 28,64% και ότι με τη σύμβαση που υπογράφτηκε την 1/3/2022 ο εργολάβος οφείλει και τους 5 αγροτικούς δρόμους να τους ολοκληρώσει εντός …6 μηνών δηλαδή μέχρι 31 Αυγούστου.Και όμως ο Μινέτος ΚΡΥΒΕΙ ότι οι άλλοι 4 δρόμοι …ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!! Εκτός και γνωρίζει κάτι άλλο που δεν το λέει ότι ας πούμε …ο εργολάβος λόγω της μεγάλης έκπτωσης που έδωσε πριν την έκρηξη των τιμών στα έργα θα φτιάξει …ΜΟΝΟ τον δρόμο του Φαγιά!!!

Τρίτον:Σε μια τέτοια …υποθετική (λέμε τώρα…) περίπτωση προκύπτει το ερώτημα αν ο εργολάβος θα εκτελέσει μια εργολαβία ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ με τιμές που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη και συγκεκριμένα ΑΝ θα φτιάξει τους άλλους τέσσερεις αγροτικούς δρόμους που έχει συμβατική υποχρέωσηκαι συγκεκριμένα 1) Tον δρόμο από Ραζάτα μέχρι Τρωϊαννάτα, 2) Tον δρόμο στην περιοχή «Τριγώνα» στην Κρανιά των Τρωϊαννάτων, 3) Tον δρόμο στην περιοχή Πύθως στα Σβορωνάτα και 4) Tον δρόμο στα Μαντουκάτα των Χελμάτων στη θέση Καρυδαίικα στο δρόμο Αργοστόλι Πόρος. Γιατί ο Θεόφιλος δια του λαλίστατου alteregoτου δεν ενημερώνει τι θα γίνει; Έτσι, γι’ άλλη μία φορά, αποδεικνύεται …ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΓΑΝΑΣ!

Θ. Μιχαλάτος

Τέταρτον:Η συγκεκριμένη υλοποίηση μιας προεκλογικής εξαγγελίας του Θεόφιλου είναι μία από τις …δεκάδες που είχε δεσμευτεί ο Θεόφιλος και άλλες εξ αυτών τις ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΕΓΝΑ με ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ περιπτώσεις την αξιοποίηση για τα ΑΜΕΑ του Ρολογιού της Καμπάνας, και την αξιοποίηση για στέγαση δημοτικών υπηρεσιών των καταστημάτων του Δήμου στις Λαϊκές Κατοικίες και το 4οΔημοτικό. Και άλλες εξ αυτών τις έχει παρατημένες στο ράφι της λησμονιάς όπως αναλυτικά στις 30 Ιουνίου ήταν το πρωτοσέλιδο του «Η» (η ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ σύμφωνα με την γνωστή πλέον πρακτική του Θεόφιλου είναι …απλά ΕΝΟΧΙΚΗ) και συγκεκριμένα πρώτο και καλύτερο το περιβόητο Μουσείο Σκλάβου,του οποίου η τύχη 15 μήνες (από την ένταξή του) αγνοείται και ακολουθούν οι προεκλογικές

Δ. Μινέτος

ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ του Θεόφιλου:

 1. «Ανάπλαση και αναβάθμιση δικτύου πλατειών, πεζοδρόμων και κεντρικής αγοράς πόλεως Αργοστολίου»
 2. «Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Δήμου Αργοστολίου»
 3. «Αναβάθμιση και Εκσυγχρονισμός Μουσείου Γεράσιμου Σκλάβου Δήμου Αργοστολίου»
 4. «Ίδρυση και λειτουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Αργοστολίου νομού Κεφαλληνίας της Περιφερείας Ιονίων Νήσων»
 5. «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων οικισμών Λακύθρας και Αγίας Ειρήνης Δήμου Αργοστολίου»
 6. «Βελτίωση αστικού περιβάλλοντος πόλεως Αργοστολίου – ασφαλτοστρώσεις οδών»
 7. «Αξιοποίηση υφισταμένης γεώτρησης στην θέση Λάμπη Δημοτικής Ενότητας Ομαλών Δήμου Αργοστολίου»
 8. «Αποκατάσταση δημοτικής οδού κοινότητας Αγκώνα Δ.Ε. Αργοστολίου προς παραλία Αγ. Κυριακής»
 9. «Κατασκευή συμπληρωματικής δεξαμενής ύδατος στην περιοχή του Φαραώ»
 10. «Προμήθεια εξοπλισμού συλλογής βιοαποβλήτων και πράσινων σημείων Κεφαλονιάς»
 11. «Σχέδια φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.)
 12. «Νότιος κλάδος Περιφερειακού Αργοστολίου»

Το έχουμε πει επανειλημμένα, η …μαλαγανιά του Θεόφιλου στην δημοσιογραφική ορολογία του δίνει τον χαρακτηρισμό του…«ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ»!!!

Υ.Γ. Όσον αφορά τον όψιμο «εκπρόσωπο Τύπου» του Θεόφιλου και μέλος της αυλής του έναντι μιας θεσούλας που του δίνει δημοσιότητα και ο οποίος «επιλέγει» να μην απαντήσει στον «Η» χαρακτηρίζοντας την ιστορική μας εφημερίδα ως …«μέσο  σεξιστικών στερεοτύπων»θα του απαντήσουμε ότι …ατύχησε γιατί μπορεί να βρει σε τοπικά μέσα πολύ χαρακτηριστικότερες ανάλογες αναφορές όπως αυτή η επώνυμη προ έτους ότι «Όλοι έχουμε περάσει στρατό. Είναι εκείνο το πεδίο που αν παρεκλίνεις σε οτιδήποτε απ΄το διαφορετικό απέναντί σου έχεις να φας σκληρή Τιμωρία. Και εσύ εκείνος που απ΄τη Φύση σου γεννήθηκες με διαφορετικό Φύλο»! Σταματάμε εδώ…