To χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η» την επίσκεψη αστραπή του Πρωθυπουργού στη Κεφαλονιά…

ΣΕ ΠΛΗΡΗαποτυχία εξελίχθηκε η …«καφενόβια» επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά. «Ήλθε, είδε και απήλθε»όπως ευστοχότατα αποδόθηκε στο πρωτοσέλιδο του «Η»! Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις;

Αδιανόητη η τόση φτώχεια και τόση προχειρότητα…

Από την άφιξη μέχρι την αναχώρηση!

Από την κραυγαλέα απουσία του Μητροπολίτη Κεφαλονιάςμέχρι τη μη συνέπεια στο πρόγραμμα που είχε «ανακοινωθεί» με αποτέλεσμα το Ληξούρι και η Αγία Ευφημία να μείνουν …«στο περίμενε»!..

Από πού να το πιάσεις και που να το αφήσεις;

Η ουσία; Όσοι είχαν την ευθύνη του «προγράμματος» από τον βουλευτή Καππάτο και την οργάνωση της ΝΔ στην Κεφαλονιά μέχρι την Περιφερειάρχισα Κράτσα και τον δήμαρχο Μιχαλάτο έχουν την ευθύνη για τον διασυρμό του Πρωθυπουργού και της πολυάριθμης συνοδείας υπουργών.

Δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία να επισκέπτεται επίσημα την Κεφαλονιά ο Πρωθυπουργός της χώρας με πλήθος υπουργών και να έχει ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ η παρουσία του!

  • Με το που ήλθε ενημερώθηκε για ένα έργο Φαραωνικό τον δρόμο Αργοστόλι – Πόρος που ούτε στον αιώνα τον άπαντα δεν πρόκειται να γίνει!
  • Επισκέφθηκε το νοσοκομείο που καταρρέει από την εγκατάλειψη και η Κεφαλονιά είναι στο κόκκινο των κρουσμάτων στην Ελλάδα και δεν πήγε (προσέχτε) στην πτέρυγα που εγκαταλειμμένη καταρρέει από το …2014, αλλά στη νέα πτέρυγα της δωρεάς Βεργωτήκαι έδωσε ανερυθρίαστα υποσχέσεις για τη λειτουργία της ΜΕΘ που με τις ευλογίες της Κυβέρνησής του «κλάπηκε» και την πήγαν στην Πάτρα!
  • Περπάτησε λέει στο Λιθόστρωτο αλλά …σένα μαγαζί δεν μπήκε να κουβεντιάσειγια την κατάντια της αγοράς, αλλά για …επικοινωνιακούς λόγους να φωτογραφηθεί ανάβοντας κερί στον Άγιο Σπυρίδωνα!
  • Είχε διαφημιστεί συνάντηση με στελέχη της ΝΔ και απλούς πολίτες σε καφέ της πλατείας και αρκέστηκε σε μια παρουσία στα όρθια (!!!) για να φωτογραφηθεί με το μπλουζάκι της ΟΝΝΕΔ!!!
  • Παρεβρέθηκε σε σύσκεψη στο Διοικητήριο (Αντιπεριφέρεια) με τόση ευρεία συμμετοχή που ήταν και …«κουτσή Μαρία»αλλά όχι οι αρμόδιοι παράγοντες για την πολιτική προστασία (Διευθυντής Αστυνομίας, Λιμενάρχης, Διοικητής Πυροσβεστικής κ.λπ.) και ούτε καν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες!
  • Πήγε στο Δημαρχείο Αργοστολίου και όπως αποδείχθηκε για να στηρίξει με την παρουσία του τον Θεόφιλοκαι όχι να συζητήσει και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Δήμου!!! Δεν ξέρουμε τι σημαίνει η κραυγαλέα απουσία των ΠΑΣΟΚογενών συνεργατών του αλλά σίγουρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συναντάτε ο Δήμαρχος με τον Πρωθυπουργό στο Δημαρχείο της πόλης εν απουσία του ανταυτού του και των στενών τουλάχιστον συνεργατών του!!!
  • Επισκέφθηκε τον δήμαρχο ο Πρωθυπουργός και το …μόνο αξιόλογο γεγονός που υπήρξε ήταν (σύμφωνα μάλιστα με την ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού) η παραχώρηση στο Δήμο …για 15 χρόνια (!) ενός οικοπέδου του δημοσίου για να φτιαχτεί λέει νηπιαγωγείοκαι την ίδια ώρα τα δύο από τα τρία γυμνάσια του Αργοστολίου στεγάζονται για …8 ½ χρόνια σε παράγκες!
  • Πήγε στο λιμάνι του Αργοστολίου ο Πρωθυπουργός προφανώς …για να «σκοτώσει» την ώρα τουμέχρι να φύγει και …ΔΕΝ ΠΗΓΕ στο εγκαταλειμμένο Ληξούριπου είχε «προγραμματιστεί»(!) γιατί σίγουρα θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για το πανάθλιο οδικό δίκτυο στο οποίο μόνο το τελευταίο διάστημα σκοτώθηκαν δύο γυναίκες!!!
  • Απέφυγε την επίσκεψη στο Ληξούρι προφανώς γιατί θα έπρεπε να απαντήσει γιατί η Κυβέρνησή του έχει αφήσει στην τύχη του το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείοκαι επίσης να δώσει απάντηση γιατί το Ληξούρι έχει μείνει χωρίς Πανεπιστημιακή Σχολή!!!
  • Προτίμησε να σουλατσάρει στο Αργοστόλι και να φωτογραφίζεται με την απόλυτα αποτυχημένη προσωπική του επιλογή ΠεριφερειάρχισσαΚράτσα που ακόμη και οι Κερκυραίοι Νεοδημοκράτες «την έχουν στην μπούκα»και ταυτόχρονα προτίμησε «να στήσει»,αφού είχε αναγγελθεί, αφενός την πρωτοποριακή δομή του «Υπερίωνα» στο Ληξούρι και αφετέρου τους Πυλαρινούς στην ταλαιπωρημένη Αγία Ευφημία που δύο χρόνια τώρα παλεύει να ορθοποδήσει από τον Ιανό!

Τελικά

Ο Μητσοτάκης επιβεβαίωσε με την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά στις 2 Αυγούστου 2022 ότι είναι ένας υπερεκτιμημένος Πρωθυπουργός,ένας απόλυτα αποτυχημένος πολιτικός που δεν μπορεί να υλοποιήσει …ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της επίσκεψής του στην Κεφαλονιά!!!

Και ότι έτσι που το πάει θα μας ξαναστελιάσει τον προκάτοχό του Τσίπρα αυτόν που και αν δεν ήταν ταυτισμένος με την αποτυχία και ειδικότερα την εγκατάλειψη της Κεφαλονιάς!

Γιαυτό το φιάσκο της Πρωθυπουργικής επίσκεψης προφανώς και η συμβολή των τοπικών παραγόντων βουλευτή Καππάτου, περιφερειάρχη Κράτσα και δημάρχου Μιχαλάτου ήταν καθοριστική!!!

Το απόλυτο και πρωτοφανές φιάσκο της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά έχει δηλαδή ονοματεπώνυμο: Παναγάκης, Ρόδη και Θεόφιλος!

To χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Η» την επίσκεψη αστραπή του Πρωθυπουργού στη Κεφαλονιά…