Μεγάλo πλήγμα για το Δημόσιο αποτελεί η χθεσινή παραίτηση-βόμβα της μηχανικού Αγγελικής Κοκκολιάδη, που είναι και πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ.

Σε γραπτή της δήλωση η κ. Κοκκολιάδη αναφέρει τα ακόλουθα:

Από τη θέση μου της Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Κεφαλληνίας Ιθάκης, οφείλω να γνωστοποιήσω, ότι από την Δευτέρα 1-8-2022 ένας κύκλος 21 ετών έκλεισε ως μηχανικός του Δημοσίου αφού πλέον θα ιδιωτεύσω και σας γνωστοποιώ την παραίτηση μου από Προϊσταμένη Τμήματος Κτιριακών & Υδραυλικών Έργων και από Αναπληρώτρια Διευθύντρια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Κεφαλληνίας Ιθάκης.

Ήταν τιμή μου να υπηρετήσω το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια στο βαθμό που μου επετράπη.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, και εύχομαι κάθε επιτυχία στους αντικαταστάτες μου.

Αγγελική Αντ. Κοκκολιάδη-Γαρμπή

Διπλ. Πολ. Μηχανικός

Πρόεδρος της Ν.Ε του ΤΕΕ Κεφαλληνίας Ιθάκης

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:

Είναι λυπηρό ο δημόσιος τομέας να χάνει έντιμους και εργατικούς υπαλλήλους.
Η παραίτηση της από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ και το Δημόσιο, αφήνει ένα μεγάλο κενό στην διαχείριση των έργων στα νησιά μας.
Με την ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΚΚΟΛΙΑΔΗ συνεργάστηκα τόσο ως Αντινομάρχης (2002-2006), όσο και ως Αντιπεριφερειαρχης (2011-2014). Ήταν πρότυπο Δημοσίου υπαλλήλου και εξαίρετη στο επάγγελμα της.
Εργατική και συνεργάσιμη, έντιμη και αδιάφθορη. Ήταν επιβλέπουσα στα μεγάλα έργα του νόμου μας με εξαιρετική συμπεριφορά και εργατικότητα, προασπίζοντας πάντοτε το δικαίωμα του Δημοσίου.
Προβλήτας για τα Κρουαζιερόπλοια , Λιμένας Πόρου, Λιμένας Ληξουρίου, Λιμένας Αγιας Πελαγίας, λιμένας Πισαετού Ιθάκης και πολλά αλλά εργα τα οποία επέβλεψε με μεγάλη επιτυχία.
Η συνεργασία της μαζί μου παρ’ όλη την πίεση των έργων ήταν άψογη και αρμονική.
Θέλω να την ευχαριστήσω από καρδιάς για την προσωπική μας συνεργασία και την επαγγελματική της ακεραιότητα.
Πιστεύω ακράδαντα ότι τόσο σαν Προεδρος του ΤΕΕ όσο και στις υπόλοιπες ασχολίες της θα συνεχίσει την προσφορά της στον δημόσιο βίο.
Σωτήρης Κουρής  5/8/2022